TÁRSADALMI KAPCSOLATOK VÁLASZTÓKERÜLET - Guellala Nacer-Eddine

Guellala Nacer-Eddine (GUNWAAB.PTE) vagyok a PTE BTK politológia szak 2. éves hallgatója.

2015. október 22-e óta vagyok a Társadalmi Kapcsolatok Intézetének hallgatói képviselője. Ezt megelőzően 2015. február 5-én kerültem be a DJKB csapatába, mint hallgatói gyakornok. Ez a több, mint egy év, amit közéleti tevékenységgel töltöttem el igen hasznosnak bizonyult és rengeteg élményben illetve élethelyzetben lehetett részem.

Véleményem szerint kollégáimmal egy jó rendszert építettünk ki ez idő alatt, és számomra ez nem ért véget. Továbbra is szeretném képviselni a hallgatókat a mindennapokban. Szeretném, ha ezek a kialakult és működő kapcsolatok megmaradnának és tovább épülnének a következő egy évben.

Továbbra is sok külföldi hallgatója van az intézetünknek és még többre számítunk a jövőben. Szeretném őket is a továbbiakban is képviselni. Ebben az is segít, hogy az EHÖK-ön a Külügyi Bizottság tagja vagyok, illetve a DJKB-n is többek között én foglalkozom a külföldiek pályázataival és lehetőségeivel.

Összegezve szeretnék egy olyan elmélyült és bizalmi alapon működő rendszert kialakítani a hallgató társaimmal, amelynek alappilléreit már letettük az elmúlt időszakban.