TÁMOP kérdőív

 

Kedves Hallgató!

A TÁMOP 4.2.5. program „Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és a felsőoktatásban” című kiemelt projekt keretében az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. felhasználói elégedettségi felmérést végez a hazai és nemzetközi tudományos adatbázisokat használók körében.

A kutatás célja a hazai felsőoktatási és kutatói szféra digitális tudományos tartalmakhoz való hozzáférésének felmérése, valamint a felhasználói igények megismerése. Továbbá vizsgáljuk a hazai elektronikus tartalomszolgáltatások elterjedtségét és a felsőoktatási és kutatói szféra digitális kultúráját.

Kutatásunk keretében arra kérjük, hogy töltse ki az alábbi önkéntes, anonim online kérdőívet, amelynek kitöltése néhány percet fog igénybe venni.

Kérjük, segítse munkánkat!

Amennyiben Ön valaha használt már olyan tudományos adatbázist, amely online elérhető digitális cikkeket, tanulmányokat és/vagy szak-, illetve tankönyveket tartalmaz, akkor kérjük, az alábbi linket nyissa meg:

http://kerdoiv.diplomantul.hu/evasys/indexstud.php?pswd=eisz_kfdt_1

Amennyiben Ön még soha nem használt a fentieknek megfelelő tudományos adatbázist, akkor kérjük, hogy az alábbi linkre kattintson.

http://kerdoiv.diplomantul.hu/evasys/indexstud.php?pswd=eisz_kfdt_2

Bízva a kutatás sikerében, a támogató és együttműködő részvételben, köszönettel

Demeter Endre

kutatásvezető