Szociális ösztöndíj és alaptámogatás eredmények

Megszülettek a Rendszeres Szociális Ösztöndíj és az Elsősök Kiegészítő Alaptámogatása ösztöndíj eredmények, a csatolt táblázatokban megnézhetitek.

Elsőévesek kiegészítő alaptámogatása : elfogadott pályázatok - elutasított pályázatok
Rendszeres szociális ösztöndíj : elfogadott pályázatok - elutasított pályázatok

Mindkét ösztöndíjnál október közepén (17-18án), két havi összeg kerül utalásra. A fellebbezések beérkezési határideje: a hivatalos, postán kiküldött határozat kézhezvételétől számított 8 napon belül, legkésőbb: 2011. november 7-ig, hétfő, 12:00. A felmerülő kérdésekre készségesen válaszolunk a Diákcentrumban, nyitvatartási időben, valamint a Rókus Hallgatói Iroda és Gépteremben a DJKB ügyeleti ideje alatt. Az Esélyegyenlőségi pályázatok eredményeit megtekinthetitek itt.

Az Esélyegyenlőségi pályázat eredménye ellen fellebbezést nyújthattok be, melynek beérkezési határideje: 2011. okt. 31-e, hétfő, cím: 7622, Pécs, Vasvári P. u. 4., EHÖK Esélyegyenlőségi fellebbezés

A Rendszeres Szociális Ösztöndíj és az Elsősök Kiegészítő Alaptámogatása ösztöndíjak technikai okok miatt valószínűleg 2011. okt. 19-én, szerdán kerülnek utalásra. Megértéseteket köszönjünk!