Rendszeres Szociális Ösztöndíj Pályázatok - módosított határidő!

A PTE BTK DJKB a Rendszeres Szociális Ösztöndíj pályázatok leadásának határidejét 2013. február 15. (péntek) 12.00-ra módosítja, tehát két extra napotok van, hogy a szükséges iratokat beszerezzétek! A DJKB közleményét alább olvashatjátok, a pályázati kiírást és a szükséges űrlapot pedig itt találjátok.


 

Az űrlap illetve a bírálati rendszer változásaira tekintettel a PTE BTK DJKB a Rendszeres Szociális Ösztöndíj pályázatok leadásának határidejét 2013. február 13-ról

2013. február 15-e (péntek) 12.00-ra

módosítja. A határidőt megelőző héten csütörtökig a pályázóknak lehetőségük nyílik konzultációra.
Arra kérlek Benneteket, éljetek a lehetőséggel, és kérjetek segítséget kollégáinktól.


A PTE BTK DJKB szeretné felhívni a Rendszeres Szociális Ösztöndíjra pályázó hallgatók figyelmét, hogy a megújult pályázati űrlap helyes kitöltésére fokozottan figyeljenek. A hibásan kitöltött űrlapot a Bizottságnak nem áll módjában javítani, elfogadni, vagy átírni.
A Bizottság bírálást végző tagjainak nevében arra kérlek Titeket a következőkre különösen ügyeljetek:

·       a szülő minden esetben eltartónak minősül, ezért még ha jövedelemmel nem is rendelkezik, ne írjátok az eltartottak közé

·       munkaviszonyból származó jövedelemmel rendelkező testvér eltartónak számít

·       a következő igazolásoknak mindenképpen eredetinek és három hónapnál nem régebbinek kell lennie, ellenkező esetben a pályázatot elutasítjuk:
igazolás egy lakcímen élőkről, munkáltatói keresetigazolás, testvérek iskolalátogatási igazolásai, Munkaügyi Központ által kiállított igazolások[1]

Amennyiben a pályázat bármely pontjával kapcsolatban kérdésetek merülne fel, kérlek még a pályázat benyújtása előtt kérdezzetek az irodában ügyelő kollégáinktól vagy e-mailben a pte.btk.djkb@gmail.com címen.

 

A PTE BTK DJKB munkatársai nevében

Palkovits Nóra, elnök[1] A felsorolt igazolások csak példaként szerepelnek, a közleményben foglaltak nem helyettesítik az értelmező segédletben szereplő információkat!