Felsőéves kollégiumi pályázattal kapcsolatos információk

Kedves Hallgatók,

a felsőéves kollégiumi pályázat a mai nappal (05.20.) került volna kiírásra, de technikai okok miatt erre nem kerülhetett sor. Előre láthatóan jövő hétfőn, május 25-én lehet majd elérni a Modulo rendszerben a jelentkezési felületet. 

A kollégiumi férőhelyekre a felsőévesek a tavaszi szemeszter végén pályázhatnak tanulmányi eredmény, tudományos munka, közéleti tevékenység vagy szociális helyzet alapján. A pályázat leadása elektronikus úton, a PTE Modulo felületén keresztül történik.

A Bölcsészettudomány Kar alapvetően négy kollégiumban tud elhelyezést biztosítani a hallgatóknak az aktuális tanévre: Jakabhegyi Kollégium, Boszorkány Kollégium, Szántó Kollégium és a Szalay Kollégium.

A hallgató pályázhat azon férőhelyekre is, melyek szakkollégiumok, illetve megyei és települési önkormányzatok számára van fenntartva. Ez a felvételi eljárás ugyan nem a DJKB hatásköre, azonban így is szükséges a kérelem benyújtása a Modulo rendszerben.

Azok a hallgatók, akik szociális alapon szeretnének férőhelyre pályázni, de a 2014/2015. tanév tavaszi szemeszterében nem adtak le rendszeres szociális ösztöndíj pályázatot, nekik szükséges ennek a pályázatnak az űrlapját valamint a kitöltési útmutató alapján kötelezően csatolandó dokumentumokat eljuttatni a bizottság számára.

Kísérjétek figyelemmel a PécsiBölcsész honlapját, hogy értesüljetek a pályázatról, és a határidőkről!

Megértéseteket köszönjük:

DJKB