EHÖK pályázatok

Kedves Hallgatók,
 
a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata két pályázatot hirdet meg.
 
Az egyik az "EHÖK Tehetség Ösztöndíj" pályázat. Az ösztöndíjra valamennyi Pécsi Tudományegyetem aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, tanulmányait felsőfokú szakképzésben, alap-, mester- vagy osztatlan képzésben folytató, teljes munkaidejű képzési rendű hallgató pályázhat. A támogatást elsősorban olyan projektekhez ítélik meg, mint a kutatás, vagy publikáció készítése, különböző tanulmányutak szervezése, esetleg művészeti vagy sport területen végzett tevékenység. E pályázathoz mellékelni szükséges a pályázat leadását megelőző fél év írásos összefoglalóját, ismertetni kell a pályázattal támogatott tevékenységet továbbá egy költségtervezet leadása is szükséges. További részletek a felhívásban és az űrlapon. 
 
A pályázatra 2015. szeptember 21-től lehet jelentkezni. Az elkészült pályaműveket az EHÖK címére kell eljuttatni, vagy személyesen leadhatod a kari DJKB-nál. A beérkezett pályázatokról az EHÖK Pályázati és Ösztöndíj Bizottsága hoz döntést legalább három havonta.
 
A pályázati felhívás itt olvasható, míg az űrlapot itt éritek el. 
 
Határidő: 2015. szeptember 21. - 2015. december 4.
Cím: PTE EHÖK PÖB, 7622 Vasvári Pál utca 4. 
 
Az "EHÖK Beiskolázási Támogatás" pályázattal az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat az önköltséget és költségtérítéses első éves hallgatók tanévkezdését szeretné támogatni. Minden olyan hallgató jogosult e pályázatra, aki a 2015/2016 tanévben felsőfokú szakképzésben, alapképzésben,mesterképzésen vagy osztatlan képzésben költségtérítéses/önköltséges képzési formában kezdte meg tanulmányait. E pályázat alapja a Rendszeres Szociális Ösztöndíj, melyet ez esetben nem elektronikus formában, hanem űrlap alapú formában szükséges mellékelni. Az űrlapot és a hozzá tartozó kitöltési útmutatót megtaláljátok a PécsiBölcsész honlapján, a DJKB fül alatt. Kérünk titeket a sikeres pályázathoz mindenképp olvassátok el kitöltési útmutatót! Kérdésetekkel forduljatok hozzánk személyesen, vagy az oldalunkon megadott elérhetőségeken. Az elkészült pályaműveket az EHÖK címére kell eljuttatni, vagy személyesen leadhatod a kari DJKB-nál. A beérkezett pályázatokról az EHÖK Pályázati és Ösztöndíj Bizottsága hoz döntést. 
 
A pályázati felhívás itt olvasható, míg az űrlapot itt éritek el. 
 
 
Határidő: 2015. szeptember 21. - 2015. október 06.
Cím: PTE EHÖK PÖB, 7622 Vasvári Pál utca 4. 
 
 
Üdvözlettel
Cziegler Sándor
titkár