Csodavilág a színes kerítés mögött

Ki ne ismerné Alice elbűvölő történetét? Ahogy az élénk fantáziával megáldott, ábrándos kislány kortyol a csöpp üvegből, majd összezsugorodik és színes képzelete szárnyán olyan helyekre jut el, ahol gyermek előtte még nem járt.

A Szemem Fénye Alapítvány munkatársainak fantasztikus „ecsetvonásai” nyomán május 12-én, 14 és 18 óra között életre kel a Fehér Nyúl, aki mindig siet valahová, megnyílik a csodavilág, Alice-szal teázhatsz és kalandokba keveredhetsz a Szívkirálynővel és bűvös kártyahadseregével.

Alice furcsa kalandjai megelevenednek a pécsi Dóri Ház nyílt napján és elvisznek egy varázslatos világba. A gyermekhospice is egy olyan világ, mint Csodaország, sok mindenben különbözik a valóditól, mégis oly hasonló hozzá. Ám ezen a napon kinyílik a lélegzetelállító világ kapuja, kicsik és nagyok, mind-mind lebilincselő programokat találhatnak a kínálatban.

Óriás kártyavárépítés, krikett, arcfestés, muffin díszítés és teadélután vár Rád, ha belépsz a mesevilágba! Találkozz Alice-szal, az elegáns Nyúllal, szállj szembe a Szívkirálynővel és galád kártyakatonáival!

Gyere el Te is, fogd kézen gyermeked, unokád, tanítványod merüljetek el a mesés világban és az 500 forintos belépővel támogassátok a gyermekhospice küldetését!

Keljetek hát útra, a Rácvárosi út 37. szám alatt lévő Dóri Ház csak Titeket vár, ugorjatok fejest a nyúl üregébe és engedjétek meg, hogy egy bűbájos világba kalauzoljunk el!

Érezd magad mesésen!