A kollégiumi férőhelyek cseréjéről

Az alábbiakban az EHÖK közleményét olvashatjátok, a kollégiumi férőhelyek cseréjének menetéről:

Kedves Hallgatók!

Az idei tanévben rengetegen szeretnétek kollégiumban lakni, valamennyi pécsi kollégium töltöttsége közelít a 100%-hoz.

A magas férőhely kihasználtságra tekintettel kérlek benneteket, hogy a kollégiumi férőhelycsere igény benyújtásakor az alábbiakra legyetek figyelemmel.

A kollégiumi felvétel kollégiumhoz kötődik a jelenleg hatályos szabályozás szerint, tehát a kollégium csere csak új kollégiumi felvételi (várólistás) eljárás útján lehetséges, a „jelenlegi” kollégiumi férőhely lemondásával egyidejűleg.

Tekintettel arra, hogy elég sokan jeleztétek ilyen irányú igényeteket, ezért a fenti problémák kiküszöbölése érdekében 2012. szeptember 10. napjáig a kollégiumi férőhelyek cseréje a következő módon történhet:

-          Csak az tud kollégiumot cserélni, aki azonos nemű cserepartnerrel rendelkezik az adott kollégiumban. (Ha nem rendelkezel cserepartnerrel, akkor is küldj emailt az alábbi címre, mert lehet hogy mi előbb találunk neked)

-          3-as, vagy többes csere nem lehetséges, csak közvetlenül lehet cserélni!

-          Ha már bent laksz valamelyik kollégiumban, akkor szeptember 10-ig küldj emailt a kollegiumok.ehok@gmail.com email címre és a csere szeptember 10-e után fog realizálódni, miután emailben választ kaptál a kérésedre.

-           Ha még nem költöztél be, és a cserepartnered sem költözött be, akkor szeptember 10-ig küldj email a kollegiumok.ehok@gmail.com email címre és a csere azonnal megvalósulhat miután választ kaptál tőlünk.

Aki nem pályázott kollégiumra, de szeretne bekerülni, az a kari DJKB-nál iratkozzon fel várólistára és üresedés esetén szeptember 18-a után kerülhet elhelyezésre!