A Hallgatói Önkormányzat

A Hallgatói Önkormányzat a bölcsész hallgatók érdekeit hivatott szolgálni a Kar intézményein belül. A feladatok ellátását a választott tisztségviselők: az elnök, az alelnök, a szakos hallgatói képviselők, valamint az őket körülvevő munkatársak látják el; akikre rákereshettek itt a honlapon. Képviselőitek jelen vannak a Kar, és az Egyetem döntéshozó szerveiben: a Dékáni Tanácsban, a Kari Tanácsban, a PTE Szenátusában, továbbá a Kar bizottságaiban (pl.: Gazdasági Bizottságban, Fegyelmi Bizottságban, Tanulmányi Bizottságban stb.) szem előtt tartva a hallgatók mindennapjait, jövőjét, környezetét és legfőképpen érdekeinek védelmét.
 
A Hallgatói Önkormányzat feladata az évente megrendezésre kerülő gólyatábor, a gólyabál megszervezése, melyek az elsős hallgatók beilleszkedését hivatottak segíteni. A Hallgatói Önkormányzat továbbá részt vállal különböző egyetemi felkészítők, illetve az úgynevezett Orientációs Napok szervezésében.
 
A Szenes Klubban az esti szórakozást és nappali kikapcsolódást, a Szolgáltató Irodában a nélkülözhetetlen fénymásolást, a számítógépes géptermekben internetezést a rendszeres sport és kulturális programokkal pedig az egyetemi érzést garantálja Neked a Hallgatói Önkormányzat. Míg a PécsiBölcsész online magazin a BTK HÖK legfontosabb szócsöve a hallgatók felé, így nemcsak a friss hírekről és ösztöndíjpályázati lehetőségekről tájékozhattok itt, hanem érdekes és releváns cikkekkel is elüthetitek az órák közötti szünetket. 


 
Telefonszámunk: 72/501 500/24235


Működési beszámolók: 
2014. évi működési beszámoló - Beszámoló és mellékletei (1, 2, 3 ,4, 5)
2015. évi működési beszámoló - Beszámoló és mellékletei (1, 2, 3, 4, 5)
2016. évi működési beszámoló - Beszámoló és mellékletei (1, 2, 3, 4, 5)
2017. évi működési beszámoló - Beszámoló és mellékletei (1, 2, 3) 
2018. évi működési beszámoló - Beszámoló és mellékletei (1, 2, 3)