Write your own summer story!

Unod, hogy minden nyarad ugyanúgy telik? Új barátokra, élményekre és izgalmakra vágysz? Az AIESEC nemzetközi programjai lehetőséged adnak, hogy egy olyan projekt része legyél, ami kultúrák közötti megértést segíti.

Miért jelentkezz?

Az AIESEC nemzetközi önkéntes Global Citizen és fizetett szakmai Global Talent programjai lehetőséget biztosítanak neked, hogy idegen kultúrákat ismerj meg, életre szóló élményeket és barátságokat szerezhetsz. Az AIESEC programjai minden fiatalnak és frissdiplomásnak szól, akik a világ 128 országa közül választhatnak, hova is szeretnének menni. Önkénteseink számos zöld projektben, oktatásban, táborszervezésben és társadalmi egyenjogúsággal kapcsolatos programhoz csatlakozhatnak, míg gyakornokaink IT, marketing és nyelvoktatás területén tehetik magukat próbára.

A világ folyamatosan változik. A piacok sokkal dinamikusabbak és változatosabbak, mint eddig valaha, és a szervezetek a legfelkészültebbek után kutatnak – azokat keresik, akik pozitív változást szeretnének elérni a környezetükben, miközben folyamatosan fejlesztik magukat.

Ha többet szeretnél tudni nemzetközi önkéntes programjainkról, találkozz velünk 2015. április 16-án, szerdán a PTE-BTK-n! (Ifjúság újta 6.). A pontos helyszínről a facebook oldalunkon és az esemény oldalán tájékoztatunk benneteket.

Akik szakmai gyakorlati programjainkra kíváncsiak, ne aggódjatok, ti sem maradtok le! Kövessetek minket Facebook oldalunkon, hogy naprakészek legyetek!

 

Global Citizen: http://bit.ly/PTEGlobalCitizen
Global Talent: http://bit.ly/PTEGlobalTalent
További információ: http://pecs.aiesec.hu/

Jelentkezési lap: bit.ly/AIESECInternships
Határidő: Május 3.