Vodafone VitaMax Tuning tarifacsomag fiataloknak

 

A Vodafone egy-egy VitaMax Tuning tarifás SIM kártyát ajánlott fel az este kiválasztásra kerülő bálkirálynőnek és bálkirálynak, amit ráadásul negyed éven keresztül havi 5000 forinttal fel is fognak tölteni! A tarifával minden Vodás számot ingyen hívhattok, a kártyákhoz pedig a Szolgiban is hozzájuthattok!

A VitaMAX Tuning-gal 5000 Ft-os feltöltés esetén 0 Ft-os percdíjjal beszélhetsz a Vodafone belföldi hálózatán belül a feltöltéstől számított 30 napig. Ha a 3000 Ft-os feltöltést választod, akkor 10 Ft-os percdíjjal beszélhetsz barátaiddal a Vodafone belföldi hálózatán belül a feltöltéstől számított 30 napig.” – olvashatjátok a mobilszolgáltató honlapján. Ahhoz pedig, hogy egy ingyenes SIM kártyához jussatok, nem kell messze mennetek, hisz a Szolgáltatói Irodában is kérhettek!

 

Persze, a bálkirálynőnek és bálkirálynak járó havi 5000 ezer forintos feltöltés nem jár mindenkinek, viszont ahhoz még nincs késő, hogy este, a Zsolnay Negyedben a legjobb formátokat hozzátok és lenyűgözzétek a zsűrit, hisz a választás 23:30-kor lesz!

Ha a tarifáról szeretnétek több információt szerezni, látogassatok el a Vodafone honlapjára.

A Gólyabállal kapcsolatban pedig itt találtok meg minden szükséges információt.