Váltsd valóra! PTE Karriernap és Állásbörze

Idén áprilisban immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a KÖSZI szervezésébena Pécsi Tudományegyetem karriertervezéssel, álláskereséssel foglalkozó rendezvénye. Abörzén résztvevőknek lehetősége nyílik, hogy egy helyen, egy időben szemrevételezzék 36hazai és nemzetközi cég álláskínálatait, gyakornoki lehetőségeit, arculatát.

Munkakereséssel, karriertervezéssel kapcsolatos tanácsadásokon, workshopokon, coaching-on és előadásokon vehetsz részt térítésmentesen. A két napos rendezvény ideje alatt 3 szekcióban közel 20 program közül válogathatsz. Első kézből kaphatsz segítséget, információkat az önéletrajzod megírásától kezdve egészen egy állásinterjún való megfelelő
szereplésig. A börzét egy kedd esti buli koronázza a Pollack B-klubban, ahova a két nap első 100-100 vendégének ingyenes belépést biztosítunk!
 
Bizonyosságot szeretnél nyerni? Nem tudod, hogyan fogj hozzá a munkakereséshez? Vagy csak egyszerűen szeretnéd tudni, hogy tanulmányaid után merre is van az előre?
Ha igen, akkor itt a helyed!
 
PTE Karriernap – Állásbörze rövid program
 
PTE Karriernap – 2013. április 15. (hétfő), 14.00-19.00
Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont
 
A cél, hogy minél több hallgató tájékozódhasson a jövőbeni munkaerőpiaci lehetőségeiről, és térítésmentesen igénybe vehető tanácsadásokon, előadásokon szerezzen ismereteket, fejlessze kompetenciáit, amelyek az álláskeresés során
előnyére válhatnak.
 
Témák:
- célok átgondolása a karrier területén – karrier coaching
- önéletrajzírás, álláskeresés technikái, részvétel próbainterjún
- pályakezdők támogatása, vállalkozásindítás lehetőségei
 
PTE Állásbörze – 2013. április 16. (kedd), 10.00-16.00
Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont
 
- 36 kiállító standos bemutatkozása: országos és regionális szinten működő cégek, külföldi ösztöndíj-lehetőségeket, szakmai gyakorlati programokat kínáló szervezetek, munkaerő- közvetítő, személyzeti tanácsadó cégek és intézmények képviselői, a PTE mesterképzéseit, szakirányú továbbképzéseit kínáló karai.
- országos tanári állásadatbázis
- TEDx Youth tudás sarok megnyitó: a babzsákos könyvsarok a HVG által kiadott könyvekkel
egész évben vár egy kis olvasásra, kikapcsolódásra
- Greeneration Roadshow – Zöld Iroda képzések, rendezvénykamion: a KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért 2013-ban útjára indít egy újszerű cselekvési programot, melynek keretében a fiatalok lendületét és kreativitását szeretné összekötni a régóta jól működő, népszerű Zöld Iroda Programjával.
 
Bővebb információ és részletes program a www.pteallasborze.hu weboldalon található.
 

pte allasborze illusztracio (1) by pecsibolcsesz