TÖRTÉNELEM VÁLASZTÓKERÜLET - Kiss Csanád

Tisztelt Hölgyem/Uram

Ezúton küldöm jelentkezésem a Pécsi Bölcsész honlapján 2016. 04. 04.-én meghirdetett hallgatói képviselői posztra.

Mint ahogy az önéletrajzomban is feltüntettem régészeti ásatásokon tettem szert munkatapasztalatokra. Ezen magyarországi és külföldi ásatásokat fontosnak tartom mivel nem csupán szakmai gyakorlatot szereztem rajtuk, hanem a csapatban való dolgozást is el tudtam sajátítani. A német, lengyel és román származás hallgatókkal, régészekkel folytatott közös munka nyelvtudásom gyakorlására is kiváló lehetőséget biztosított.

Tanulmányaimat 2013-ban kezdtem meg a Pécsi Tudományegyetem Történelem-régészet szakán. Számos az egyetem által szervezett programban vettem részt, többek között tudományos konferenciákon, szakesteken és egyéb kulturális rendezvényeken.

Fontosnak tartom a hallgatótársaim jól informáltak legyenek a tudományos és kulturális eseményekről, a kitűzésre került pályázatokról valamint szakmai gyakorlati lehetőségekről. Feltett szándékom hogy segítségükre legyek tanulmányaikat érintő nehézségeik, problémáik leküzdésében.

2016 márciusában egyik hallgató társammal közösen szerveztünk egy ismerkedő estet, hogy a különböző évfolyamok régész hallgatói jobban megismerjék egymást. A visszajelzések alapján a továbbiakban is lenne igény ehhez hasonló programokra és szándékomban áll, hogy ezeknek az igényeknek eleget tegyek.

 

Pécs 2016. 04. 11

Tisztelettel: Kiss Csanád