Te se maradj le! Itt vannak a Karrier Iroda őszi programjai!

Szia! Igen, Te! Hogy érzed magad? Fáradt vagy, mert nem tudod beosztani az idődet? Élvezed az órákat, de más területen is fejlesztenéd magad? Szakmai gyakorlati helyet szeretnél? Érdekel az önismeret és a tudatos élettervezés? Akkor Te minket keresel!

GYERE TANÁCSADÁSRA!
Ha személyes terveidhez szeretnél támogatást, próbáld ki tanácsadásainkat! Egy privát  beszélgetést képzelj el, ahol a témát mindig Te hozod. A tanácsadó meghallgat, kérdez, információt ad, hogy előbbre juss a kérdéseid megválaszolásában.
Hosszú távon szeretnél tervezni? Akkor életpálya tanácsadásunkat Neked találták ki! Grafológusaink és coachaink segítenek, hogy megismerd magad és nyitott szemmel haladj a célod felé. Ha dolgoznál az egyetem mellett, vagy életed első komoly állásinterjújára készülsz, segítünk felkészülni. Részt vehetsz egy próbainterjún, és adunk önéletrajzírási tippeket is.

GYERE TRÉNINGRE!

A PTE Karrier Irodában csoportos tréningekkel, személyes tanácsadásokkal várunk. Találkozz magaddal egy önismereti tréningen vagy próbáld ki magad egy kommunikációs tréningen! A tréningek egyedi képzési lehetőségek, hogy fejleszthesd kompetenciáidat és képességeidet. Így tanulmányaid végén magas szintű önismerettel és kellő magabiztossággal léphetsz ki a munkaerőpiacra. Ezek az alkalmak gyakorlatorientált, koncentrált, egész napos képzések, melyeket felkészült, tapasztalt, elismert szakemberek vezetnek.

INGYENES!
A legjobb hírünk: A PTE hallgatójaként minden szolgáltatásunkat ingyen veheted igénybe! Sőt, krediteket is szerezhetsz nálunk! Idén ősszel a PTE Karrier Iroda hat kurzust indított, melyeket a Neptunban vehettél (volna) fel. Kurzusainkat tömbösítve, egy vagy két alkalommal tartjuk. Kíváncsi vagy, mit tanulhatsz nálunk? A kurzuscímeket megtalálod a www.ptekarrieriroda.hu oldalon. Ha idén lemaradtál róla, ne bánkódj, de a tavaszi tárgyfelvételkor siess! ☺

 Ha kedvet kaptál, jelentkezz a www.ptekarrieriroda.hu oldalon!
 Facebook: PTE Karrierklub, PTE Karrier Iroda
Instagram: @ptekarrierirodaTi mondtátok:
„Különleges élmény volt a tréningre idegenként érkezni és csapattagként távozni.”
„Szkeptikusan álltam a grafológiai tanácsadáshoz, ma már a másodikra készülök.”
„Többet tanultam magamról, mint bármelyik egyetemi kurzusomon.”