TÁRSADALMI KAPCSOLATOK VÁLASZTÓKERÜLET - Márkus Gergely

Jelentkezésem oka egyrészt az új kihívás, másrészt pedig mert fontosnak tartom, hogy emeljük a Társadalmi Kapcsolatok Intézetének színvonalát. Gondolok itt a szakestekre, az egyetem melletti kulturális és szakprogramokra és természetesen az ide tartozó diákok közös szórakozására. Múlt évi megválasztásom óta, tapasztalataim alapján,  lenne igény a diákok körében a gyakoribb és szerteágazóbb előadásokra elsősorban szakmai téren. Az egység a diákok körében kialakulóban van, amit egy szörnyen fontos tényezőnek tartok, mivel az adott szakhoz tartozó diákok csoportjainak fejlődése óriási hatással van az egyéni továbbjutásban is. Hisz mi másról szólnak a tanulmányaink, ha nem a kapcsolatokról illetve manapság ez már a modern világ egyik fő mozgató rugója. Hiszem, hogy sikerült ezt megalapozni. és továbbra is a tisztség prioritásának érzem, hogy ebben segítsek a diákoknak. 

Úgy érzem a fent említett feladatnak képes vagyok megfelelni, mivel mindig is vezető személyiség voltam természetemből eredendően. Elsősorban szaktársaim körében vettem észre, hogy mérvadó tud lenni a szavam, így ennek tudatában tudtam bátorságot meríteni a jelentkezésre.

Újraválasztásom esetén biztosra veszem, hogy továbbra is sikerül megmozgatnom a diákokat és minőségi fejlődés lesz a szakok hallgatói között mind társasági mind szaktudás terén.