TÁRSADALMI KAPCSOLATOK VÁLASZTÓKERÜLET - Kelemen Dóra

Tisztelt Diákszervezeti Vezetők!

Kelemen Dóra, I. évfolyamos, nemzetközi tanulmányok BA szakos hallgató vagyok. Motivációs levelemmel szeretném megpályázni a Társadalmi Kapcsolatok Intézet harmadik, még betöltetlen posztját.
Mindig is vonzó volt számomra a diákszervezeti élet, ezért is határoztam el, hogy belevágok és megpályázom ezt a pocíziót, hiszen minél többet szeretnék kihozni az egyetemi éveimből, hogy látókörömet bővítsem, részese lehessek a diákszervezeti életnek, új kapcsolatokra tehessek szert, valamit szoros barátságokat köthessek.
Önös érdekeim mellett másokon is szeretnék segíteni ott, ahol csak tudok. Fontosnak tartom, hogy a hallgatók közvetlenül támogassák a nehezebb helyzetben lévőket, az újakat, mindazokat, akiknek szüksége van rá.  Ha megválasztotok, minden erőmmel azon leszek, hogy eleget tegyek a kéréseiteknek, hogy egy kicsit új színt vigyek ebbe a - már most - nagyon színes és pezsgő egyetemi életbe.
Nagyon sok ötletem van, hogy ezt mivel érhetném el (pl.: vitaestek, tanulmányi utak,csapatépítő programok, egy közös online felület az elsősöknek, ahova fel lenne töltve az összes ajánlott és kötelező).
Mint elsőéves hallgató, közvetlenül részese vagyok az újonnan érkezők általános problémáinak, azoknak a néha megválaszolatlan kérdéseknek, amiket a felsőbb évesek már átéltek, de más formában. Nem úgy élik meg az adott helyzetet az elsőévesek szemszögéből nézve sem, mint egy jelenlegi elsős. Ezért fontosnak tartom, hogy a csapatban egy „friss hús” is tag legyen, aki az ezzel kapcsolatos gondokat, bajokat aktuálisan, belső szemmel vizsgálja. Azon az állásponton vagyok, hogy a nem és az életkorok vegyítése nagyon fontos egy csapaton belül, hogy objektíven lássunk dolgokat, külső, vagy éppen néha a legbelsőbb szemszögből.
Fontosnak tartom a hallgatók szakmai támogatását, hogy képzésük mellett lehetőség legyen továbbképzésre, tudásfejlesztésre, ezért szeretném, ha számukra több szakmai program lenne elérhető, illetve ezek nagyobb támogatást élveznének.
Az eddig leírtak alapján kérem bizalmatokat, hogy segíthessem az egyetemi diákszervezetek együttműködését!