TÁRSADALMI ÉS MÉDIATUDOMÁNY VÁLASZTÓKERÜLET - Cseh Barbara

Cseh Barbara vagyok, másodéves kommunikáció és médiatudomány, kommunikátor szakos hallgató. A Társadalmi és Médiatudomány választókerület hallgatói képviselője szeretnék lenni, ami magába foglalja a társadalmi tanulmányok, kommunikáció és médiatudomány, szociológia szakokat.

Magabiztos vagyok, határozott célokkal. Fontosnak tartom, hogy a Zsolnay negyedben tanulók egy igazi közösséget alkossanak. Ezt különböző programok megvalósításával szeretném elérni, például szaknapok, workshopok. Arra is törekszem továbbá, hogy az Ifjúság úti campus és a Zsolnay Negyed hallgatói között ne legyen akadály a távolság. Motivállak titeket, hogy vegyetek részt azokon a rendezvényeken, melyek az egész kart vagy akár az egész egyetemet összehozzák, sőt szorgalmazom, hogy minél több ilyen lehetőségetek legyen. Szeretném, ha minden információhoz, lehetőséghez első kézből és a lehető leghamarabb jutnátok hozzá általam. Szívesen fogadom ötleteiteket, és bátorítalak titeket, hogy merjetek hangot adni véleményeteknek és gondolataiknak. Ragadjátok meg az alkalmakat, és élvezzétek az egyetemi életet, ahogy azt én is teszem.
Egyik fő célom elnyerni a bizalmatokat.

Ennek a posztnak a betöltése egy újabb előrelépés lenne számomra az egyetemi életben. Bízom benne, hogy még inkább hasznosíthatom a gyakorlatban eddigi ismereteimet, ismeretségeimet. Ezáltal még hatékonyabban tudlak segíteni titeket.

Segítségeteket szeretném kérni, hogy ezek megvalósulhassanak.
Támogatásotokat előre is köszönöm!