Tájékoztató a tavaszi szemeszter pályázati kiírásairól

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Diákjuttatási és Kollégiumi Bizottsága a 2016/2017-es tanév tavaszi szemeszterére pályázatot ír ki rendszeres szociális ösztöndíj és elsősök kiegészítő alaptámogatása, valamint szakmai gyakorlati ösztöndíj elnyerésére.
 
A pályázati anyagokat a DJKB-fülre kattintva találjátok.
 
A rendszeres szociális ösztöndíj és elsősök kiegészítő alaptámogatását is a Neptunon belül érhetitek el az ügyintézés -> kérvények menüpontban (a többi ösztöndíj egyelőre továbbra is papír alapon pályázható).
 
Az elektronikus benyújtás időszaka: 2017. január 30., 12:00 – 2017. február 14., 23:59
 
Pályázatok személyes leadási határideje: 2017. február 15., 15:00
Postára adás határideje: 2017. február 13.
A beérkező dokumentumokat 2017. február 13-áig áll módjában a Bizottságnak ellenőrizni.
 
 
Mit is kell tenned a Rendszeres Szociális Ösztöndíj és Elsősök Kiegészítő Alaptámogatásának megpályázásához?
0. Látogass el a http://djkb.pecsibolcsesz.hu/ honlapra!
 
1. Olvasd el az ösztöndíjak kiírását, és győződj meg róla, hogy a jogosultak közé tartozol-e!
 
2. Olvasd el a kitöltési útmutatót!
 
3. Gondold át, milyen dokumentumok beszerzésére lesz szükséged, és ha valamiben nem vagy biztos, kérdezz! Ha nem mersz egyedül nekifutni, kérd a DJKB-sok segítségét személyesen, telefonon vagy akár e-mailben (a Facebookot mellőzd, kérlek)! Ha biztosra akarsz menni, hozd be hozzánk papírjaidat 2017. február 13-áig, és leellenőrizzük azokat!
 
4. Ha beszerezted a szükséges dokumentumokat, lépj be a Neptunba, és töltsd ki az ügyintézés -> kérvények menüpontban a pályázati űrlapot! A rendszer csak 2017. január 30., 12:00 – 2017. február 14., 23:59 között lesz elérhető, addig a papír alapú nyomtatványt tanulmányozhatod, mely megegyezik az elektronikusan elérhetővel (de nem helyettesíti az elektronikus pályázatbenyújtást).
 
5. Ha mindennel megvagy, véglegesítsd a pályázatod, majd nyomtasd ki a leadott kérvények fülre kattintva, végül írd alá! Figyelem, a piszkozatban maradt és hitelesítetlen pályázatok érdemi bírálat nélkül kerülnek elutasításra!
 
6. Hozd be pályázatod személyesen 2017. február 15-éig, vagy add postára 2017. február 13-áig (a később feladott pályázatokat csak akkor tudjuk elfogadni, ha a leadási határidőig beérkeznek irodánkba).
 
Ha bármelyik pontnál elakadsz, fordulj hozzánk bizalommal!
 
A Diákjuttatási és Kollégiumi Bizottság nevében:
Schmidt Renáta, titkár