Szociális Munka és Szociálpolitika Szaknapok

Az idei Szociális Munka és Szociálpolitika Szaknapok témája a szubkultúrák lesznek. A témához kapcsolódóan szakmai előadást hallhattok - Dr. Szemelyácz János fog például az új drogtörvény szigorításairól beszélni - de benevezhettek főzőversenyre vagy fotókiállításon is viszont láthatjátok akár a saját képeiteket.

Április 17. - Kedd

Szakmai előadás: 12.00-tól a Rókus utcai épület 316-os termében  Dr. Szemelyácz János előadását hallgathatjátok meg a Büntető Törvénykönyv droghasználattal kapcsolatos szigorításáról és ennek várható következményeiről.

Főzőversennyel egybekötött előadásra látogathattok délután 3-ra, a Pollack strandra. A főzőversenyre várjuk 5-10 fős csapatok jelentkezését - a csapattagok nevét, a csapatnevet, a választott szubkultúrát, az elkészítendő étel nevét a hozzávalók megjelölésével a radykata@gmail.com e-mail címre várják a szervezők. Nevezési díj: 200 Ft / fő.

A főzőverseny után, este hat órai kezdettel a csapatok az általuk képviselt szubkultúrát egy pár perces performansz keretén belül fogják bemutatni.

A szubkultúrákkal kapcsolatos fotóitokat viszont láthatjátok a szaknapok alatt bemutatásra kerülő kiállításon. A napraforgo89@gmail.com címre küldhetitek őked. De, ha van olyan fényképed ami a szakmához kapcsolódik, azt is nagy szeretettel fogadják a szervezők. A kiállítást a tanszéken tekinthetitek meg kedden és szerdán.

Április 18. - Szerda

Szerdán este hét órától a Szenes klubban várják a szociális munka és szociálpolitika szakosokat a szakestjükre. Csapatversenyek, tanár-diák vetélkedők, majd 22:00 környékén egy ünnepélyes eredményhirdetés fogja zárni a szaknapokat. Este tíz után Dj. Palotás Csabi fogja pörgetni a lemezeket egészen hajnali 4-ig.