Skillversum, ahol a jegyzeteid szeretnének lakni

A Skillversum egy PTE-s hallgatók által, tanulni vágyó diákoknak készített honlap, ahol nem csak jegyzeteiteket oszthatjátok meg könnyedén, hanem széles körű oktatóanyagokat is találhattok, sőt készíthettek is.
 
Azért készítettük el a Skillversumot, mert szükségét éreztük egy áramvonalasabb, könnyedebb és igazságosabb rendszernek, mint, amit mi használtunk eddig jegyzetcserére. Úgy gondoltuk, hogy lehet ezt jobban is csinálni, mint Facebook csoportokban rendszerezetlenül hagyni az információkat, és percekig pörgetni, mire megtaláljuk a pár hónappal ezelőtti kérdést az aktuális beadandóról.
 
Ezen felül szerettünk volna olyan helyet is, ahol kisebb készségeket dokumentálhatóan, tesztekkel együtt tudunk szerezni és átadni. Nem csak a közösségépítés a célunk ezzel, hanem a jövőbeli munkakeresés megkönnyítése is, hiszen a megtanult leckékért és sikeres tesztekért kapott pontok, később viszonylag hűen fogják tükrözni egy adott témában megszerzett tudásodat.
A Skillversumon könnyen tudjátok szervezni az évfolyamotok történéseit, a fontos elérhetőségeket, infókat és meg lehet spóloni a "Mi X Y tanár emailcíme" kérdés hetvennegyedszeri megválaszolását. Átláthatóan és visszakereshetően tudjátok rendszerezni a már meglévő szakos jegyzeteiteket, és könnyedén meg tudjátok osztani más évfolyamokkal is, ha kell.
Az igazgságosság koncepciója fontos szerepet játszott az alkalmazás tervezésekor. Ha úgy érzed, hogy nem akarod csak úgy odaadni a jegyzeteidet bárkinek, aki félévente csak kétszer jelenik meg, és amúgy nem tesz semmit a közösségért, beállíthatod, hogy egy adott dokumentum megtekintése bizonyos mennyiségű pontba kerüljön. Pontokat úgy szerezhetsz, ha új jegyzetet töltesz fel -- minél jobb minőségű, annál többet --, oktatóanyagokat készítesz, vagy konstruktívan hozzájárulsz a problémás kérdések megoldásához.
 
A Skillversum ingyenes, és az is marad minden tanulni vágyónak. Fontos tudni, hogy pillanatnyilag Béta fázisban van a dolog, visszajelzéseiddel, tapasztalataiddal formálhatod a program működését. Regisztrálj, csinálj egy workspace-t a szakodnak, és mondd el nekünk, mit gondolsz az egészről a balint.szuts@skillversum.com-on. Szeretettel várunk.
 
A Skillversum csapata