RSZÖ fellebezés

A Rendszeres Szociális Ösztöndíj pályázatokról első fokon hozott döntés ellen 2016. október 27., csütörtök 15:00-ig áll módotokban jogorvoslati kérelem benyújtása.

1. Mielőtt fellebbeznétek, mindenképp vegyétek fel a kapcsolatot a Diákjuttatási és Kollégiumi Bizottsággal, hogy pontosan tudjátok, miért is került elutasításra a pályázatotok, vagy miért annyit kaptatok, amennyit.

Tájékoztatást kérhettek hivatalos e-mail címünkre írva (djkb@pecsibolcsesz.hu), illetve ügyfélfogadási időben telefonon vagy személyesen.

Meghatalmazás hiányában információt csak a hallgatónak áll módunkban kiadni!

2. Amennyiben jogorvoslattal szeretnétek élni, írjatok fellebbezést a Dékán Úrnak címezve, melyben megindokoljátok a jogorvoslati kérelmeteket. Mindenképp tüntessétek fel neveteket, Neptun-kódotokat, elérhetőségeteket, valamint fogalmazzátok bele az elutasítás pontos okát. A levélhez mintát a http://djkb.pecsibolcsesz.hu/ oldal aljára görgetve találtok.

3. A fellebbezéshez csatoljátok a megtámadni kívánt határozat másolatát. Az elutasító határozatok postai úton kerültek kiküldésre (ha valami miatt nem kaptátok kézhez, jelezzétek Rajczi Rudolfnak: http://pteehok.hu/ehok/egyetemi-hallgatoi-onkormanyzat/tisztsegviselok). Az elfogadó határozatokat a DJKB-irodán kérhetitek el.

4. Amennyiben szükséges, mellékeljétek a fellebbezésben foglaltakat alátámasztó dokumentumokat is. Figyelem, hiánypótlásra nincs lehetőség!

5. Fellebbezéseteket juttassátok el irodánkba, a PTE BTK DJKB 7624 Pécs, Ifjúság útja 6. címre.