Rendszeres Szociális Ösztöndíj 2016

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Diákjuttatási és Kollégiumi Bizottsága a 2015/2016-os tanév őszi szemeszterére pályázatot ír ki rendszeres szociális ösztöndíj és elsősök kiegészítő alaptámogatása, valamint szakmai gyakorlati ösztöndíj elnyerésére.

A pályázati anyagokat a DJKB-fülre kattintva találjátok.

A rendszeres szociális ösztöndíj és elsősök kiegészítő alaptámogatását is a Neptunon belül érhetitek el az ügyintézés à kérvények menüpontban (a többi ösztöndíj egyelőre továbbra is papír alapon pályázható).

Az elektronikus benyújtás időszaka: 2016. szeptember 6., 10:00 – 2016. szeptember 19., 23:59

Pályázatok személyes leadási határideje: 2016. szeptember 20., 15:00

Postára adás határideje: 2016. szeptember 16.

A beérkező dokumentumokat 2016. szeptember 16-áig áll módjában a Bizottságnak ellenőrizni.

 

 

Mit is kell tenned a Rendszeres Szociális Ösztöndíj és Elsősök Kiegészítő Alaptámogatásának megpályázásához?

0. Látogass el a http://djkb.pecsibolcsesz.hu/ honlapra!

1. Olvasd el az ösztöndíjak kiírását, és győződj meg róla, hogy a jogosultak közé tartozol-e!

2. Olvasd el a kitöltési útmutatót!

3. Gondold át, milyen dokumentumok beszerzésére lesz szükséged, és ha valamiben nem vagy biztos, kérdezz! Ha nem mersz egyedül nekifutni, kérd a DJKB-sok segítségét személyesen, telefonon vagy akár e-mailben (a Facebookot mellőzd, kérlek)! Ha biztosra akarsz menni, hozd be hozzánk papírjaidat 2016. szeptember 16-áig, és leellenőrizzük azokat!

4. Ha beszerezted a szükséges dokumentumokat, lépj be a Neptunba, és töltsd ki az ügyintézés à kérvények menüpontban a pályázati űrlapot! A rendszer csak 2016. szeptember 6., 10:00 és 2016. szeptember 19., 23:59 között lesz elérhető, addig a papír alapú nyomtatványt tanulmányozhatod, mely megegyezik az elektronikusan eléretővel.

5. Ha mindennel megvagy, véglegesítsd a pályázatod, majd nyomtasd ki a leadott kérvények fülre kattintva, végül írd alá! Figyelem, a piszkozatban maradt és hitelesítetlen pályázatok érdemi bírálat nélkül kerülnek elutasításra!

6. Hozd be pályázatod személyesen 2016. szeptember 20-áig, vagy add postára 2016. szeptember 16-áig (a később feladott pályázatokat csak akkor tudjuk elfogadni, ha a leadási határidőig beérkeznek irodánkba).

Ha bármelyik pontnál elakadsz, fordulj hozzánk bizalommal!

A Diákjuttatási és Kollégiumi Bizottság nevében:

Schmidt Renáta, titkár