PTE gólyabálok – dátumok és helyszínek

A korábbi szabályozási és gazdasági nehézségek miatt elmaradt egyetemi gólyabálok a farsangi báli szezon alatt kerülnek megtartásra. Az alábbiakban a dátumokról és helyszínekről találhattok információkat.  

A bálok sorát az Általános Orvostudományi Kar, valamint az Egészségtudományi Kar közös estje nyitja február 18-án az Expo Centerben, ezt követi február 22-én a Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar és a Művészeti Kar közös rendezvénye a Zsolnay-Negyed É78-as épületében, majd február 23-án a Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar bálja következik saját épületük aulájában. A báli szezont február 29-én a Természettudományi Kar gólyabálja a Pollack aulában, majd a Bölcsészettudományi Kar estje zárja március 8-án az Expo Centerben.

A programokról részletesen az egyes karok honlapjairól, facebook profiljáról és kiadványaiból lehet értesülni. A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják, mivel a szervezés folyamatosan zajlik, a későbbi bálok esetében a kitűzött dátumok még módosulhatnak.

A BTK-s gólyabállal kapcsolatban a jövő héten várhattok további információkat.