PTE BTK Gólyabál a Zsolnay Negyedben

A PTE BTK Gólyabálját idén a Zsolnay Negyed E78 rendezvénytermében tartjuk, ahol a gólyaesküt követően a Ska-Pécs, az Asterix zenekar, Dj Dawe és Portugal fog a jó hangulatról gondoskodni, de persze a bálkirálynő és bálkirály választás, valamint a tombola sem marad majd el!

Érkezzetek korán, hiszen az este 9-kor esedékes gólyaesküről nem szép dolog lemaradni. Illetve további ösztönzést jelenthet a 8:30 és 9:30 közti boldog óra, ahol Szalon, Jäger és pálinka akciókra számíthattok.

9:30-kor kezd a Ska-Pécs, mely kiváló alkalmat nyújt arra, hogy gyakoroljátok az öltönyben és/vagy magassarkúban pogózás művészetét. 11 után kicsivel érkezünk el az est fénypontjához, a gólyatánchoz, majd szorosan ezt követően a bálkirálynő és bálkirály választáshoz. Az ajándékokról többek között a Vodafone is gondoskodik, a csomagjuk tartalmaz két VitaMax Tuning SIM kártyát, mellyel minden Vodást ingyen hívhatnak a szerencsések három hónapon keresztül, továbbá negyed évre havi 5-5 ezer forintos feltöltés is jár majd hozzájuk!

Eközben DJ Dawe és Portugal a panorámateremben fog egés éjjel zenélni, míg a nagyteremben az Asterix zenekart hallgathatjátok.

A belépő 1000 Ft a gólyáknak és elsős MA-soknak, a felsőbb éves bölcsészeknek 1500 Ft, a külsősöknek pedig 2000 Ft.

A jegyeket megvásárolhatjátok a Szolgiban!