PSZICHOLÓGIA VÁLASZTÓKERÜLET - Ilea Izabella

Jelenleg a legfőbb motivációs hajtóerőm a tudásvágy, hogy minél többet megtudjak az egyetemi rendszerről, minél jobban rálássak a működésére és tisztában legyek a lehetőségeimmel, mint hallgató. Nyilván a megszerzett tudásomat kamatoztatni is szeretném azáltal, hogy próbálom minél jobban továbbadni, illetve segíteni vele a szaktársaimon.
 A másik fontos hajtóerő, hogy nem szeretném ellébecolni az egyetemi éveimet, hanem szeretnék valami hasznosat csinálni, ami által az ismeretségi körömet is ki tudom bővíteni. Ezt a törekvésemet az elmúlt közel egy évem hűen tükröz is. Nyáron részt vettem a Pécsen megrendezésre kerülő rogersi személyiségközpontú konferencián, mint önkéntes, ősztől pedig a Szolgáltatói irodán keresztül kezdtem dolgozni és idén először, és nem utoljára, részt vettem a PSZIESZTA megszervezésében, a közeljövőben pedig a Mensa HungarIQa nevében is szeretnék önkénteskedni.
Szeretném azt érezni, hogy hasznos tagja vagyok a közösségnek, szeretném a pszichológia szakos hallgatókat jobban összekovácsolni, szeretném képviselni az érdekeiket, szeretnék jobban részt venni az egyetem ügyeiben.