Pályázat grafikusoknak

 

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Hallgatói Önkormányzata pályázatot hirdet a PTE bölcsész hallgatói részére, melynek célja a művészi készségű plakát tervező és grafikus hallgatók megismerése és kibontakoztatása.

A pályázat tartalma a PTE BTK HÖK egyik legnépszerűbb rendezvényének grafikai plakát tervének elkészítése. A Plakát elkészítéséhez általános információk – melyeket mindenképp fel kell tüntetni:

Pécsi Bölcsész Márton napi bortúra Villányba

2012. november 12. hétfő

Menü: 4 tételes borkóstoló

Libatepertős és libazsíros kenyér

Visszakóstolás folyó borból

Részvételi díj: 1.200 Ft

Regisztráció a Szolgáltatói Irodában (maximum 40 fő jelentkezését tudjuk elfogadni). Indulás 18.00-kor a C porta elől - visszaérkezés 23.00 körül. További információk: Nagy Zoltán, dernagyz@gmail.com

A pályázatok beérkezési határideje 2012. november 5. hétfő 12.00. A pályázó munkáját mindenképp elektronikus formában (pdf, jpg, psd) juttassa el az info@pecsibolcsesz.hu címre, a levél tárgyába írja: pb grafikai pályázat. A csatolt pályamunka mellett a levélben fel kell tüntetni a pályázó nevét, EHA kódját, telefonszámát, továbbá szakját és évfolyamát.

A nyertes pályázó plakát terve megjelenik a rendezvény arculatában, továbbá exkluzív két személyes meghívót kap a Pécsi Bölcsész Márton napi bortúra Villányba rendezvényre.