Oktatási Igazgatóság harmadik levele

Kedves Hallgatónk!

NEPTUN tanulmányi rendszer bevezetésével kapcsolatos fontos és aktuális információk miatt keressük ismét.

Neptun kód
A felhasználók kényelmének érdekében biztosítjuk azt a lehetőséget, hogy a jelenlegi felhasználók továbbra is használhassák majd az EHA kódjukat és jelszavukat, ezért nem lesz szükséges másik kódot és jelszót megjegyezni sem a Neptunhoz, sem az egyetemi informatikai rendszerekhez (pl. PTE-PUBLIC, Eduroam Wi-Fi, stb.). Ugyanakkor Neptun kódot (ami egy hatjegyű, betűkből és számokból álló kód) minden jelenlegi felhasználó kapni fog, mely a felhasználók egyedi azonosítója lesz a Neptun Tanulmányi Rendszerben. Az új Neptun kód bevezetésével kapcsolatos részletes tudnivalókat a neptun.pte.hu honlapon tesszük közzé.

Neptun rendszer bevezetésével a CooSpace és Modulo rendszerek is lecserélésre kerülnek, ezek a rendszerek – az ETR-hez hasonlóan – nem lesznek elérhetőek sem az átállás időszakában, sem az átállást követően. Ezért arra kértük az oktatókat, hogy 2015. október 26-ig minden olyan tananyagot, dokumentumot töltsenek fel a CooSpace-re, amire a hallgatóknak a Neptun hasonló rendszere, a Neptun Meet Street november 17-i indulásáig szükségük lehet, annak érdekében, hogy a hallgatók még az október 30-i leállás előtt le tudják tölteni azokat. Fontos tudni, hogy a Neptun modulszerűen épül fel, a modulok egységesen, egy rendszert alkotva a Neptun felületéről lesznek elérhetőek.

Neptun tanulmányi rendszer bevezetésének aktuális eseményeiről, az Önt érintő valamennyi változásról a neptun.pte.hu oldalon kaphat bővebb tájékoztatást.

Tanulmányaihoz sok sikert kívánva, együttműködését előre is köszönve, tisztelettel:

Dr. Berke Gyula                             Lengvárszky Attila              Takács Gyula
oktatási rektorhelyettes                   oktatási igazgató                    elnök
a Projektirányító Bizottság elnöke      projektvezető            Egyetemi Hallgatói Önkormányzat