Nyílt pályázati kiírás

az „Év outsourcing dolgozata - 2009” cím elnyerésére.

A Hallgatói Önkormányzat a bölcsész hallgatók érdekeit hivatott szolgálni a Kar intézményein belül. A feladatok ellátását a választott tisztségviselők: az elnök, az alelnök, a 9 hallgatói képviselő, valamint az őket körülvevő munkatársak látják el; akikre rákereshettek itt a honlapon. Képviselőitek jelen vannak a Kar, és az Egyetem döntéshozó szerveiben: a Dékáni Tanácsban, a Kari Tanácsban, a PTE Szenátusában, továbbá a Kar bizottságaiban (pl.: Gazdasági Bizottságban, Fegyelmi Bizottságban, Tanulmányi Bizottságban stb.) szem előtt tartva a hallgatók mindennapjait, jövőjét, környezetét és legfőképpen érdekeinek védelmét.

A Hallgatói Önkormányzat feladata az évente megrendezésre kerülő gólyatábor, a gólyabál megszervezése, melyek az elsős hallgatók beilleszkedését hivatottak segíteni. A Hallgatói Önkormányzat továbbá részt vállal különböző egyetemi felkészítők, illetve az úgynevezett Orientációs Napok szervezésében.

A Szenes Klubban az esti szórakozást és nappali kikapcsolódást, a Szolgáltató Irodában a nélkülözhetetlen fénymásolást, a számítógépes géptermekben internetezést a rendszeres sport és kulturális programokkal pedig az egyetemi érzést garantálja Neked a Hallgatói Önkormányzat.