Nyári munka Amerikában a CCUSA-vel!

A CCUSA szervezet idén ünnepli 25. évét Magyarországon. ’Officially designated visa sponsor’-ként, azaz hivatalosan kijelölt vízumszponzorként eddig több mint 5600 magyar résztvevőt küldtünk külföldre dolgozni.

Lehet, hogy idén Te is kijutsz velünk? A következő programokat ajánljuk figyelmedbe: 

Camp Counselors USA – Nyári amerikai gyermektáboroztatás

2015-ös Programdíj: 450 EURO -  EBBŐL 100 kedvezmény 2014. december 1-ig!

Zsebpénz: Support Staff: 1100 USD/ 9 hét =54 munkanap. Extra napokért +45 USD/nap jár (pl. 63 munkanap = 1505 USD)

                       Counselor: 850-1000 USD/ 9 hét =54 munkanap. Extra napokért +35 USD/nap jár (pl. 63 munkanap = 1165-1315 USD)

Fontos kiemelni, hogy ez elsősorban munka. Nem is olyan könnyű! A programra jelentkező fiatalokat nyári amerikai gyerektáborokban helyezzük el, ahol az alábbi 2 pozíció közül választhatnak:

1. ***Support Staff (kisegítő személyzet), azaz mint konyhai dolgozó, karbantartó, takarító, lovász, stb. lehet elhelyezkedni. Ezen munkák mindegyike könnyen megtanulható feladatkörrel jár, és elvégzésükhöz kevésbé fontos a jó angol nyelvtudás, ugyanakkor fizikailag megterhelő (napi 8-10 óra).

2. Counselor (gyermekfelügyelő) - erre a pozícióra főként olyan jelentkezőket várunk, akik jól beszélnek angolul és járatosak valamely sport területén (vívás, úszás, tenisz, lovaglás, falmászás, stb.), esetleg már rendelkeznek oktatói tapasztalattal, képzettséggel.

A több mint 900 táborhely között számos tábortípus létezik, legtöbbjük természeti környezetben található. A munka általában 9-11 hétig tart (ez alatt a résztvevők szállást, teljes ellátást, zsebpénzt kapnak, valamint szervezetünk intézi a repülőjegyet és a J1-es vízumot). A nyár végén lehetőség van iskolakezdésig utazgatni az Egyesült Államokban.

  • 2014-ben a januári-februári tábori állásbörzéinken több mint 100 diák helyeződött el általuk választott táborban!
  • A tavalyi szezon sikerei után ismét két állásbörzét szervezünk! (2015. január 22. és 2015. február 22.)
  • A korai pályázókat kedvezményekkel jutalmazzuk, sőt az állásbörzéinkre is a jelentkezés sorrendjében történik a beengedés! Érdemes tehát minél hamarabb regisztrálnod!

Work Experience USA – Vendéglátós nyári munkák az USA-ban

2015-ös Programdíj: 600-700 EURO (Program Opciótól függően) – EBBŐL 100 kedvezmény 2014. december 1-ig!

 Fizetés amerikai órabérben: Minimum 7-10 USD/ óra

Olyan kulturális csereprogram, ami a már tapasztaltabb fiatalok számára jött létre, akiknek a táboroztatás már nem elég. Olyan diákokat*** keresünk, akik komolyabb munkatapasztalat szerzése céljából szeretnének kimenni az Egyesült Államokba, és hogy amerikai órabérekben kapjanak fizetést. A Placement opciónkat választva a jelentkezők maguk kereshetnek vendéglátó ipari munkát adatbázisunkból, vagy a szervezetünk helyezi el őket hotelekben, üdülőhelyeken, vidámparkokban, nemzeti parkokban (bárhol, ahol idénymunkára van szükség). Az Independent opción résztvevő diákjaink pedig saját maguk által szervezett vendéglátós munkát vállalhatnak, szervezetünk ilyen esetben csak vízumszponzor. 

(***WEUSA és a Camp USA-Support staff programokra csak aktív, nappali tagozatos egyetemista vagy főiskolás hallgatók jelentkezhetnek!  (A 2015 júniusában végző diákok még megfelelnek ennek a kritériumnak).  OKJ vagy felsőfokú szakképzős diákok, illetve passzív hallgatók sajnos nem, őket a Camp Canada programra tudjuk fogadni.)

Camp Counselors CANADA kanadai nyári gyerektáboroztatás NEM CSAK DIÁKOKNAK!

2015-ös Programdíj: 500 EURO, EBBŐL 100 kedvezmény 2014. december 10-ig!

Zsebpénz: Support Staff: 1700-1800 CAD / 10 hét, Counselor: 1400-1600 CAD/ 10 hét

Nyári táboroztatás, Support Staff és Counselor pozíciók Kanadában, hasonlóan az USA tábori programhoz. Ez az új program azok számára is elérhető, akik nem nappali tagozatos diákok. A kanadai kormány csak egy regisztrációt kér a munkavállalótól (magyar jelentkezők számára ingyenes); itt ez a vízum. A táborok Toronto közelében helyezkednek el. A korhatár Counselor-ok esetében 19-27 év, míg a Support Staff-nál 19-28 év. Párok közös elhelyezése garantált! A program díja egyelőre nem tartalmazza a repülőjegyet.

Egyéb programjaink 2015-ben:

- Practical Training USA (Gyakornoki év /másfél év/ az USA területén, csak végzett diákoknak!)

- Camp California in Croatia (Nemzetközi táboroztatás Horvátországban, tapasztalt táboroztatóknak)

Valamennyi programunkra online lehet jelentkezni a www.ccusa.hu weboldalon.