NEVELÉSTUDOMÁNYI VÁLASZTÓKERÜLET - Stemler Kitti

Stemler Kitti vagyok, elsőéves osztatlan magyar-matek tanári szakos hallgató. A Neveléstudományi választókerület hallgatói képviselője szeretnék lenni, ami magába foglalja a pedagógiát, az osztatlan tanárképzést, a neveléstudományt és a romológiát.

Szeretnék az egyetemi közösségnek egy aktív tagja lenni, már szeptember óta figyelemmel követem, hogy milyen lehet szakos képviselőnek lenni. Magabiztos és megbízható embernek tartom magam és fontosnak tartom, hogy segíthessek a diáktársaimnak. Szeretném elnyerni a bizalmatokat.

Szeretnék belelátni az egyetem működésébe és fontosnak tartom, hogy élhessek az itt adódó lehetőségekkel. Fontos kihasználni az egyetemi időszakot, ezért szívesen foglalkoznék különböző programok megszervezésével, amivel színesíteni tudom az egyetemi életet. Elsőévesként tudom, hogy milyen volt bekerülni az egyetemi életbe, én is szembesültem különböző problémákkal, például az órafelvétel. Mivel sok diák nem csak BTK-s szakpárral rendelkezik, ezért fontosnak tartom a TTK és a BTK karok közötti gördülékeny kommunikációt és az óraütközések megoldását.

Előre is köszönöm a támogatásotokat!