Munkatársakat keres a PécsiBölcsész Magazin!

Karunk szeretett PécsiBölcsész Magazinja (művésznevén csak PB) munkatársakat keres a tartalomgyártásához kapcsolódó kreatív feladatok ellátására. A jelentkezéseket az alábbi pozíciókra várjuk: író, grafikus, fotós.

Pályázatokat leadni 2019. szeptember 23-tól elektronikusan a btk.karilap@gmail.com címen lehet. A levél tárgya minden esetben <PB jelentkezés> legyen. A pályázat beadási határideje: 2019. szeptember 30.

A pályázókkal történő személyes találkozókra a jelentkezési határidőt követően kerül sor. Egészen pontosan egy háromkörös válogatón fognak részt venni az érdeklődők, mely során egy rövid újságíróképzésben is részesülnek. Az írók a kritika, a riport és az interjú műfajában; a grafikusok különböző illusztrációk készítésében és a borítótervezésben; míg a fotósok a portréfotó, az eseményfotó és a természetfotó műfajában mutathatják meg tudásukat. Új munkatársaink kiválasztása a beküldött anyagok alapján történik majd.

Általános feladatok:

- író: interjúkészítés, kritikák, beszámolók írása

- grafikus: illusztrációkészítés és borítótervezés

- fotós: interjúfotózás, eseményfotózás

 

Elvárások:

- alapvető szakmai elvárások (ezek tesztelése a válogató feladatainak keretében történik majd)

- megbízhatóság

- jó kommunikációs készség

- önálló munkavégzés

- jó problémamegoldó készség

- igényesség

 

A pályázatnak (e-mail) tartalmaznia kell:

- a jelentkező adatait (név, Neptun-kód, szak, évfolyam), a munkakört amire jelentkezik (író/fotós/grafikus) ­­­­­­­­­­­és motivációjának kifejtését (terjedelem: 2000 cc)

-  fényképes önéletrajzot

-  hallgatói jogviszony igazolást