Megújultunk!

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy – mint ahogy azt látjátok – megújult a honlapunk. Tervezésekor a fő szempontunk az volt, hogy egy szép, de mégis átlátható portált hozzunk létre, melyen meg is találjátok amit kerestek, de fel is kelti az érdeklődéseteket. Ám nem ez az egyetlen dolog, ami a kommunikációnkkal kapcsolatban megváltozott.

Kapcsolat:

Gulyás Tibor - elnök
tibor.gulyas@gmail.com

Vancsik Péter - érdekvédelmi alelnök
vancsikp@gmail.com

Miskolczi Boglárka - elnöki referens
miskolczi.boglarka@gmail.com

Várnagy Szabolcs - kommunikációs referens
PécsiBölcsész főszerkesztő
btk.karilap@gmail.com

Lenthár Balázs - kommunikációs referens
PécsiBölcsész főszekesztő-helyettes
btk.karilap@gmail.com

Nagy Zoltán - kulturális referens
dernagyz@gmail.com

Pap csaba - sportreferens
pcsabi@gmail.com

Mohos Milán - szolgáltatási referens
mohosmilan@gmail.com

Háló Krisztián - külügyi referens
halokrisztian@gmail.com

Bokor Zoltán - Szenes klub, klubvezető
bokorzoli@gmail.com

Schmidt Attila - Szenes klub, irodavezető
csillag@szenesklub.hu

Az új honlap koncepciója, hogy kvázi hírportál jelleggel egy oldalon megtaláljatok mindent, a következő rendezvényünktől az egyetemi élethez fűződő híreken át, az írói stábunk cikkeiig. Minden, ami fontos és minden, ami érdekes, szépen és átláthatóan tálalva – ez volt a terv, reméljük nektek is elnyeri a tetszéseteket.

A honlappal együtt a facebookunk is megváltozik a „mindent egy helyen” elvet követve. A facebook.com/pecsibolcsesz profilon ezentúl a legfontosabb bejegyzéseinket követhetitek nyomon. Persze nem fogjuk elárasztani a falatokat, tehát a honlap rendszeres látogatása javallott, ha nem szeretnétek semmiről lemaradni, de amiről úgy gondoljuk, hogy mindenképp látnotok kell – mint az ösztöndíj leadási határidők, az új eseményeink vagy a legaktuálisabb vezércikkeink – azokat megtalálhatjátok egy profilra gyűjtve.

A weboldal frissítésével nagyobb mozgásteret alakítottunk ki magunknak, az oldal legelemibb szerkezetét is meg tudjuk változtatni, ha szükséges, mely reményeink szerint az információáramlást, kiváltképp a hallgatói érdekképviseletet fogja hatékonyabbá tenni.

Hamarosan elkészül a tanulmányi ügyekkel foglalkozó külön aloldalunk, ahol az űrlapok mellett útmutatókat is találtok majd a leggyakoribb, ám mégis legnagyobb fejtörést okozó egyetemi ügyekben való eligazodáshoz.

Ugyanennyire fontos feladatunk, hogy tájékoztassunk titeket az egyetemet érintő aktuális közéleti témákról, illetve mindarról, ami a PécsiBölcsész írói stábja szerint említésre érdemes. A szókimondás-faktorból egy jottányit sem adunk alább, a gárda ízlésvilágát pedig az évek során már megismerhettétek, a változás csupán annyi, hogy mindenből több lesz, hiszen a nyomtatott periodika mellett kizárólag a netes felületre szánt cikkek garmadája is vár majd titeket.

Ha pedig bármi kérdésetek, javaslatotok, óhajotok, sóhajotok lenne, jobb felül találhatjátok az ötletládát, ahol akár névvel, akár név nélkül is írhattok nekünk. Jó barangolást kívánunk!