Kiskarácsonyi TükeZoo és Petruska András koncert a Tititában

Aki ismeri a pécsi TükeZoot és Petruska Andrást, mind tudja, hogy egy igazán frappáns, eklektikus zenei performansz részese lehet, ha ellátogat szombaton este a Tititába. Az esemény fényét emeli, hogy a hazai csapat egy külön karácsonyi nótával is készült, ez a Zebránál pirosabb autó címre hallgat és először itt nálunk fogják nagyobb közönség előtt eljátszani.

A rendezvényről készült pofakönyves esemény alatt így ír erről a zenekar:

"Ezzel a koncerttel szeretnénk kedveskedni Nektek az ünnepek alkalmából – is –, meg főleg, hogy rég láttunk Titeket (mármint így mi együtt).

Történt, hogy a nagy adventi lázban íródott egy dal, a Zebránál pirosabb autó, melyet most először fogunk Nektek játszani ("fogpiszkáló..."), és még sok minden mást, amíg le nem rángattok minket a színpadról és oda nem toloncoltok a pulthoz – bár az eddigi pécsi bulikat ismervén tudjuk, hogy vannak a tarsolyotokban sokkal alattomosabb megoldások is.
 
 


Vendégünk régi zenészcimboránk, Petruska András lesz, akitől még sokmindent kell tanulnunk, úgyhogy fel is szerelkezünk kempingszékekkel, jegyzetfüzetekkel. Aki még nem hallotta, annak megsúgjuk, hogy mi csak Tommy Emmanuel magyarországi helytartójaként emlegetjük, aki a hangját is éppolyan jól használja, mint hangszerét. 3 hónapos angliai tanulmány- és koncertútról tér vissza, tele energiával és muzsikával. 
Belépő a minőségi zene birodalmába 400 magyar pengő forint. A TükeZoo-ról itt, Petruska Andrásról pedig itt tájékozódhattok részletesen. Addig is, hogy legyen mit hallgatni, alább találtok két kitűnő nótát kedvcsináló gyanánt.