Kezdj valamit még ma! - Rakonczay Gábor a PTE-n

Rakonczay Gábor, világkalandor és élsportoló, akinek az Atlanti-óceán sem okozott problémát. Május 9-én pedig előadást tart a Pécsi Tudományegyetemen, egész pontosan a KTK Dr. Halasy-Nagy József Aulájában, 12 órás kezdettel.

Kezdj valami újat még ma!

Inspiráció és gyakorlati tudás egy napon át a Pécsi Tudományegyetemen azoknak, akik úgy érzik, többet szeretnének kihozni az életükből. Találkozz az inspirátorainkkal, akiktől mindannyian tanulhatunk és hallgasd meg az előadásaikat!

Szerezz gyakorlati tudást az előadóinktól:
Dr. Halasy-Nagy József Aula Rakonczay Gábor – világkalandor és élsportoló
Cukorka sweetfabric - a legtehetségesebb cukorkakészítő designerek
Marchhart Pál - Vodafone Nagykereskedelmi, Szabályozási és Jogi Vezérigazgató helyettes

Az előadások mellett számos lehetőséget kihasználhatsz!  

  • Találd meg, melyik mobil illik hozzád és hogyan hozhatod ki belőle a legtöbbet
  • Pályázz az okostelefonos fotóiddal, hogy bekerülhess, a digitális kiállításunkba vagy egyszerűen csak mutasd meg a világnak mire vagy képes a Cannes-i YoungCreatives fesztiválon!

Tudj meg többet a Vodafone-ról és a lehetőségeidről! Ezen a napon Diákszervezeti Sörmajális lesz a PTE-KTK udvarán! Lesz eszem-iszom, zene, vetélkedők, ügyességi versenyek sok móka-kacagás, vattacukor, lufik és annál is több értékes ajándék. A programok között lesz vízipipázás, lángos/palacsinta sütés és evés, csocsóverseny, beerpong és nem utolsó sorban sörfutás!

Ezen felül a Vodafone által felállított standoknál értékes nyereményekre tehettek szert az Aula előterében. Egyszóval lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere, kössétek össze a kellemeset a hasznossal és gyertek el Ti is május 9-én (szerdán) a PTE-KTK udvarára és épületébe! Hidd el, ezt az élményt biztosan nem fogod elfelejteni!

A korlátlan beszélgetéseket és ötletelést a Vodafone támogatja!