Izgalmas színházi csemege 40% kedvezménnyel

A zsűri és a közönség díját is elnyert első magyar online regény színpadi adaptációja Mundruczó Kornél társulatától. Az előadás formabontónak és provokatívnak ígérkezik, és egy abszolút aktuális jelenséget jár körül, mely mindannyiunkat érint valami módon.
   
1 LINK
A PROTON SZÍNHÁZ vendégjátéka - 16 éven felülieknek!
„Jake Smiles, a hős, online él, öl és szeret”
Monodráma, koncertszínház és virtuális valóságot teremtő VJ-zés egyvelege a chat.hu világából.
 
PÉCSI NEMZETI SZÍNHÁZ, N.Szabó Sándor Terem
2016. március 12. szombat, 17h és 20h
40% kedvezmény korlátozott számban
Kedvezményes jegyár: 1200Ft

Jegyfoglalás a következő elérhetőségeken, az igények beérkezésének sorrendjében név, telefonszám megadásával a cikkre való hivatkozással: szalontai@pnsz.hu, 72/512-660/682m.

Jake Smiles szerzőként az ezredfordulón robbant be a köztudatba a Viszkis Fan Klubbal, aztán megnyerte az origo.hu és a Magvető Könyvkiadó regénypályázatát 2001-ben 1 link című kötetével. Az álnéven publikáló író főhőse szintén Jake Smiles, aki maró iróniával és végtelen cinizmussal monologizál, a fejében levő világ olyan, mint egy trip. Ő maga egy jómódú, középkorú férfi, menő munkával, feleséggel és gyerekkel. Csak éppen szabadidejének minden percét a számítógép előtt tölti: játszik, chatel, flörtöl, szeretkezik, online éli hétköznapjait, míg a valóságban maga a megtestesült cinizmus és közöny.
A Proton Színház életében másodszor fordul elő, hogy a művészeti vezető, Mundruczó Kornél mellett egy társulati tag kap lehetőséget, hogy rendezőként dolgozhasson a csapattal. Bánki Gergely Vajdai Vilmost, a TÁP Színház rendezőjét és ikonját, a Katona József Színház színészét instruálja, az ő tolmácsolásában láthatjuk majd Jake szélsőséges gondolatait.