Infók az RSZÖ és Elsősök Kiegészítő Alaptámogatásáról

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Diákjuttatási és Kollégiumi Bizottsága a 2015/2016-os tanév tavaszi szemeszterére pályázatot ír ki rendszeres szociális ösztöndíj és elsősök kiegészítő alaptámogatása, valamint szakmai gyakorlati ösztöndíj elnyerésére.

A pályázati anyagokat a DJKB-fülre kattintva találjátok.

Az idei félévtől a rendszeres szociális ösztöndíj és elsősök kiegészítő alaptámogatását is a Neptunon belül érhetitek el az ügyintézés kérvények menüpontban (a többi ösztöndíj egyelőre továbbra is papír alapon pályázható). A rendszer csak 2016. február 8., 08.00 és 2016. február 15., 15.00 között lesz elérhető!

Pályázatok leadási határideje: 2016. február 15.

Személyes leadás ellenőrzéssel: 2016. február 11.

Postára adás határideje: 2016. február 11.


 Mit is kell tenned a Rendszeres Szociális Ösztöndíj és Elsősök Kiegészítő Alaptámogatásának megpályázásához?

0. Látogass el a http://djkb.pecsibolcsesz.hu/ honlapra!

1. Olvasd el az ösztöndíjak kiírását, és győződj meg róla, hogy a jogosultak közé tartozol-e!

2. Olvasd el a kitöltési útmutatót!

3. Gondold át, milyen dokumentumok beszerzésére lesz szükséged, és ha valamiben nem vagy biztos, kérdezz! Ha nem mersz egyedül nekifutni, kérd a DJKB-sok segítségét személyesen, telefonon vagy akár e-mailben (a Facebookot mellőzd, kérlek)! Ha biztosra akarsz menni, hozd be hozzánk papírjaidat 2016. február 11-éig, és leellenőrizzük azokat!

4. Ha beszerezted a szükséges dokumentumokat, lépj be a Neptunba, és töltsd ki az ügyintézés kérvények menüpontban a pályázati űrlapot! A rendszer csak 2016. február 8., 08.00 és 2016. február 15., 15.00 között lesz elérhető, addig a papír alapú nyomtatványt tanulmányozhatod, mely megegyezik az elektronikusan eléretővel.

5. Szkenneld be a szociális helyzeted igazolásához szükséges dokumentumokat, és nevezd el őket (pl. Déjéká_Béla_nyugdíj), majd töltsd fel őket a rendszerbe! Ha nem tudod otthon megoldani, a Szolgáltató Iroda dolgozói díjmentesen megcsinálják neked.

6. Ha mindennel megvagy, véglegesítsd a pályázatod, majd nyomtasd ki a leadott kérvények fülre kattintva, végül írd alá! Figyelem, a piszkozatban maradt és hitelesítetlen pályázatok érdemi bírálat nélkül kerülnek elutasításra!

7. Hozd be pályázatod személyesen 2016. február 15-éig, vagy add postára 2016. február 11-éig (a később feladott pályázatokat csak akkor tudjuk elfogadni, ha a leadási határidőig beérkeznek irodánkba).

Ha bármelyik pontnál elakadsz, fordulj hozzánk bizalommal!

A Diákjuttatási és Kollégiumi Bizottság nevében:

Schmidt Renáta, titkár