Indulás után

Kedves Hallgatónk!

A Neptun Tanulmányi Rendszer 2015. november 17-ével 10 órakor elindult. Az elmúlt időszakban beérkező levelek alapján szeretnénk néhány funkcióra felhívni a figyelmüket.

A Neptun tanulmányi rendszerbe történő belépést követően Ön az aktuális képzését láthatja. Az oldal legfelső menüsorában ezt ki is jelzi a rendszer. Korábbi, illetve párhuzamos képzését az oldal bal felső sarkában található „Képzés” linkre kattintva a lenyíló listából kiválasztva tekintheti meg.

A képzés és az előképzettség eltérő fogalmak az új tanulmányi rendszerben. Képzettségnek számít például az alapképzés a mesterszakos hallgatók esetében, míg előképzettség a középiskolai tanulmányok (érettségi). Az előképzettségi adatok megtekinthetőek a Saját adatok / Képzettség menüpont alatt.

A korábbi Neptunon keresztüli bankkártyás fizetési problémát az OTP illetékes munkatársaival együttműködve elhárítottuk. A november első felében indított hallgatói befizetések rögzítése folyamatban van. Köszönjük eddigi szíves türelmét és megértését! 

Üdvözlettel
Pécsi Tudományegyetem
Tanulmányi Rendszer Iroda