Immigropoly - hamarosan kezdődik az első forduló!

A játékot a pécsi székhelyű IDResearch Kft. és a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Politikai Tanulmányok Tanszéke szervezi, az Európai Integrációs Alap és a Belügyminisztérium támogatásával valósul meg, mely az Európai Unióban élő harmadik országbeli állampolgárokat, az Európai Unió bevándorlási politikáját és a migrációt járja körül.

Az Immigropoly célja, hogy a felsőoktatásban – elsősorban a társadalomtudományok területén – tanuló diákok tájékozottabbá váljanak a 21. századi migrációs trendekkel kapcsolatban, és új ismereteket szerezve a témában, játékos vetélkedő formájában mérjék össze erejüket. A verseny első fordulója levelezős (e-mailes) formában zajlik, melyet követően a legjobb 10 csapat egy országos döntőben versenghet az első helyekért 2012 őszén Budapesten.

 

A vetélkedőre BA és MA képzésben részt vevő hallgatók jelentkezését egyaránt várjuk.
 
Jelentkezési határidő: 2012. március 23.
Jelentkezni 3 fős csapatokkal és a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével lehet az alábbi e-mail címek valamelyikén: immigropoly@ittvagyunk.eu és/vagy ittvagyunk@ittvagyunk.eu.
 
E-mailben a csapat nevét, oktatási intézményét és a csapat tagjainak nevét, e-mail címét, valamint tagozatát (adott esetben a felkészítő tanár nevét és e-mail címét) kell elküldeni. (pl. Farkasok, Budapesti Corvinus Egyetem, tagok neve, e-mail címe és BA nappali/MA nappali 2. évfolyam stb.)
 
A jelentkezési határidőt követő 10 napon belül a verseny szervezői minden regisztrált csapattal felveszik a kapcsolatot, és további tájékoztatást nyújtanak, valamint elküldik a versenyfeladatokat és a szükséges információkat.
 
Díjazás:
I. helyezett csapat: 60.000 forint értékű nyeremény
II. helyezett csapat: 40.000 forint értékű nyeremény
III. helyezett csapat: 20.000 forint értékű nyeremény
 
A döntőbe jutott 10 csapat mindegyike ajándékcsomagban részesül!