Gyakorlati lehetőség frissdiplomásoknak

Az INNO RÉGIÓ ALAPÍTVÁNY pécsi irodájába 1 hónapos nyári gyakorlatra várja a jelentkezőket. A szervezet a dél-dunántúli mobil jogsegély program megszervezésével és uniós projektek megvalósításával foglalkozik, alapvetően ezek szakmai megvalósításában szükséges segíteni a gyakorlat során is. Elvárások a jelentkezőkre vonatkozóan:

- Diplomával rendelkezzen vagy legalább igazolással arra vonatkozóan, hogy minden feltételt teljesített a diploma átvételéhez (a nyelvvizsgát is)

- Nem lehetett az előző fél évben fizetett alkalmazásban

- Nappali tagozatos hallgatói jogviszonya megszűnik 2015.07.02.-ig (a hallgatói jogviszony a diploma átvételével megszűnik)

A várható munkabér az 1 hónapra összesen bruttó 170.000 Ft (nettó 111.350 Ft).

AZ ÁTKÜLDÖTT ÖNÉLETRAJZOKBA A KÖVETKEZŐ MONDATOT KÖTELEZŐ BELEFOGLALNI, AKI EZT NEM TESZI MEG, PÁLYÁZATA AUTOMATIKUSAN ELUTASÍTÁSRA KERÜL (a nyilatkozatot nem kötelező aláírni, de a word, pdf vagy egyéb formátumú önéletrajzba bele kell írni):

„Felelősségem teljes tudatában nyilatkozom, hogy a következő feltételeknek megfelelek:

- Legkésőbb 2015.07.02.-ig diplomával fogok rendelkezni vagy legalább igazolással arra vonatkozóan, hogy minden feltételt teljesítettem a diploma átvételéhez (a nyelvvizsgát is)

- Nem voltam az előző fél évben fizetett alkalmazásban

- Nappali tagozatos hallgatói jogviszonyom megszűnik 2015.07.02.-ig.”

A szakmai gyakorlatot 2015. július 3. – augusztus 2. közötti időszakra terveznénk, és kifejezetten a pályázati projektek és a jogsegély program megvalósításában való segítségnyújtást igényelnénk (jogi végzettséggel nem szükséges rendelkezni). Az 1 hónap során a felvett gyakornok komoly tapasztalatot szerezhet az uniós támogatású projektek megvalósításáról, szabályairól, valamint egy Dél-Dunántúlt átfogó program megszervezéséről, amelyet később szinte bármely munkahelyen felhasználhat. Napjainkban szinte minden szervezet érdeklődést mutat az uniós támogatások és a pályázati rendszer iránt, ezért az elsajátított tudás a munkaerőpiacon is versenyképességgel bír.

Az önéletrajzokat a következő e-mail címre várjuk 2015.06.30.-ig: innoregio@gmail.com