Grafikus és fotós toborzó

Érdekel a fotózás? Szeretsz rajzolni? Szeretnéd megpróbálni milyen, ha a munkáidat mások is megcsodálhatják? Akkor itt a helyed! A PécsiBölcsész fotósok és grafikusok jelentkezését várja, akiknek a munkáit az online felületen és printben megjelent cikkekhez, galériákhoz használnánk. 
 
A PécsiBölcsész a BTK kari lapja és a BTK HÖK egyik fő rendezvényszervezője, így a munkára jelentkezők változatos feladatok közül válogathatnak. Lehet, hogy egyik nap az új borítónkat tervezed, másnap pedig már a Tavaszi Fesztiválon fotózod a koncerteket.
 
Milyen előnyökkel jár, ha nekünk dolgozol? Gyakorlási lehetőség mellett megjelenési felületet is biztosítunk a munkáidnak (nemcsak online, de print-ben is, ami manapság egyre ritkább) és rengeteg kari programon részt vehetsz belépő nélkül. Ha a későbbiekben is tervezéssel, illusztrálással, fotózással szeretnél majd foglalkozni akkor a nálunk végzett munkád már referenciaként szerepelhet az önéletrajzodban.
Ha szeretnél grafikusnak, vagy fotósnak jelentkezni, esetleg mindkét szerepkörben kipróbálnád magad, a szerkeztoseg@pecsibolcsesz email címen tudod jelezni!