Fontos infók az RSZÖ és Elsősök Kiegészítő Alaptámogatása pályázatokkal kapcsolatban

Kedves Hallgatók!
A mai napon kaptátok meg e-mailben a Rendszeres Szociális Ösztöndíj és Elsősök Kiegészítő Alaptámogatása pályázatok kapcsán született döntések határozatait. A 2015/2016-os tanév őszi szemeszterében kiemelkedően magas, 18 pont lett a ponthatár.
Minden hallgató élhet a fellebbezés lehetőségével – a következőkben ehhez szeretnénk segítséget nyújtani:
1. Minden esetben vegyétek fel a kapcsolatot a Diákjuttatási és Kollégiumi Bizottsággal, hogy pontosan tudjátok, miért is került elutasításra a pályázatotok.
Tájékoztatást kérhettek hivatalos e-mail címünkre írva (djkb@pecsibolcsesz.hu), illetve ügyfélfogadási időben telefonon vagy személyesen.
Meghatalmazás nélkül információt csak a hallgatónak áll módunkban kiadni!
2. Amennyiben jogorvoslattal szeretnétek élni, írjatok fellebbezést a dékánnak címezve. Mindenképp tüntessétek fel neveteket, EHA-kódotokat, elérhetőségeteket, valamint fogalmazzátok bele az elutasítás pontos okát.
3. A fellebbezéshez csatoljátok a megtámadni kívánt határozat másolatát. A határozat postai úton kerül kiküldésre, de kinyomtathatjátok az elutasító e-mailt is.
4. Amennyiben szükséges, mellékeljétek a fellebbezésben foglaltakat alátámasztó dokumentumokat is. Figyelem, hiánypótlásra nincs lehetőség!
5. Fellebbezéseteket juttassátok el irodánkba, a PTE BTK DJKB 7624 Pécs, Ifjúság útja 6. címre.
Fellebbezési határidő: 2015. október 19., 15.00.
Postáraadási határidő: 2015. október 15.
Üdvözlettel:
Diákjuttatási és Kollégiumi Bizottság