Felsőbb éves hallgatók kollégiumi hely cseréje

Nem oda vettek fel, ahova költözni szerettél volna? Semmi gond, csak 2012. augusztus 8-ig küldj egy e-mailt a pte.btk.djkb@gmail.com email címre! A levélben írd le a neved, az EHA-kódod, hogy melyik koliba vettek fel, és hogy hova szeretnél átköltözni.

Az alábbiakban pedig az EHÖK levelét olvashatjátok a témával kapcsolatban:

 

Kedves Kollégista!

A Pécsi Tudományegyetemen a felsőbb éves hallgatók számára lezárult a kollégiumi felvételi eljárás, a hónap elején a döntések is közlésre kerültek.

Az azóta eltelt időszakban több megkeresés is érkezett hozzánk azzal kapcsolatban, hogy más kollégiumban szeretnétek lakni, mint ahová felvételt nyertetek. 

Többen jeleztétek felénk, hogy már „dolgoztok az ügyön” és más hallgatókkal próbáltok meg férőhelyet cserélni.

Ezúton szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy erre a hatályos szabályok alapján nincs lehetőség.

Amennyiben egy hallgató nem abban a kollégiumban jelenik meg beköltözésre ahová a határozata szól, a Kollégiumi Diákbizottság nem tudja beköltöztetni.  A csere módja ekkor már csak az lehet, hogy le kell mondani a kollégiumi elhelyezésről és másik kollégiumba várólistáról pályázni!

A fenti leírt fennakadás és probléma elkerülése végett kérek mindenkit, aki másik kollégiumba szeretne kerülni, mint ahová felvételt nyert, az emailben 2012. augusztus 8. napjáig jelezze igényét a saját kari DJKB-ja felé.

A kérelmek alapján a DJKB igyekszik mindenkit igénye szerint elhelyezni, erről emailes értesítést fogunk mindenkinek küldeni, és a felvételi határozata is ennek megfelelően módosításra kerül!

Aki ezt a fenti határidőig nem teszi meg, azon nem áll módunkban segíteni, és kénytelen lesz a határozatban megjelölt helyre beköltözni, vagy lemondani férőhelyéről és várólistáról átkerülni máshova. 

Akinek már van cserepartnere, az természetesen előnyt élvez, ebben az esetben kérjük mindkét érintett DJKB felé szíveskedjetek jelezni ki-kivel cserélne helyet.

Megértéseteket és közreműködéseteket előre is köszönjük!