Építs karriert Pécsett, hazánk legnagyobb ICT-munkaadójánál!

Az IT Services Hungary (ITSH), a német T-Systems International magyarországi leányvállalata 2006 óta van jelen az infokommunikációs technológiák (ICT), ezen belül az úgynevezett informatikai outsourcing piacán. Az évről évre dinamikusan bővülő csapat létszáma mára meghaladta a 3600 főt, így a vállalat az infokommunikációs (ICT) szegmens legnagyobb munkaadója lett. Az ITSH pécsi szolgáltató központja 2012-ben kezdte meg tevékenységét a városban. Ma már több mint 250 embernek ad munkát és további növekedést tervez az elkövetkezendő években. 
 
Szívesen tanulnál? Jelentkezz az ITSH Szuperkurzusra!
 
A Szuperkurzus az IT Services Hungary által támogatott 2 féléves órarenden kívüli szakkollégiumi képzés, amely félévente 15 oktatási héttel, heti 25 órában történik. A kurzus tematikája: SAP modulok kezelése, SAP ABAP programozás, német szaknyelv és SAP kezelése németül. Hallgatói jogviszonnyal rendelkező és nem rendelkező személyek egyaránt részt vehetnek PTE-TTK területén megrendezendő oktatáson. A kurzus sikeres elvégzését követően a hallgatókat az ITSH behívhatja állásinterjúra.
 
 
 
 
Állást keresel? Jelentkezz hozzánk!
 
Munkatársainknak fejlődési lehetőséget, biztos karrierutat, kiváló munkakörülményeket és vonzó, családbarát munkahelyet kínálunk. A hozzánk csatlakozóknak olyan juttatási csomagot ajánlunk, amely a versenyképes munkabéren kívül számos egyéb elemet is magában foglal, úgy mint teljesítményarányos bónusz, cafeteria, utazás támogatás, ingyenes sportolási lehetőség, illetve olyan különleges lehetőségek, mint a nyelvi továbbképzés, szakmai tréningek, helyi és nemzetközi képzések.
 
Kiket keresünk?
 
Az összes, széles körben alkalmazott szoftver és hardver platform üzemeltetésére, SAP-rendszer-
szolgáltatásokra, távoli és helyi szerverüzemeltetésre, valamint hálózatmenedzselésre és hálózatfelügyeletre is keresünk szakembereket, akik beszélnek németül és/vagy angolul és szívesen kamatoztatnák tudásukat nemzetközi környezetben.