Decemberi Könyvszüret

A PAB I. Nyelv- és Irodalomtudományok Szakbizottsága, Művészeti Munkabizottsága, valamint a    PTE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke 2011. december 8-án 18 órakor tartja immár hagyományos rendezvényét a Decemberi Könyvszüretet, melynek helyszíne rendhagyó: a Bölcsészettudományi Kar újonnan átadott épülete a Zsolnay Kulturális Negyedben.
Az est folyamán bemutatjuk a Tanszék és a Gondolat Kiadó Kommunikáció- és kultúratudományi tanulmányok sorozatában 2011-ben megjelent köteteket. A rendezvényt megnyitja: Fischer Ferenc, a Bölcsészettudományi Kar dékánja. A sorozatot bemutatja: Berényi Gábor, a Gondolat Kiadó főszerkesztője. 

A bemutatásra kerülő könyvek:
Császi Lajos: A Mónika-jelenség kulturális szociológiája. A beszélgetés résztvevői: Császi Lajos (MTA Szociológiai Kutatóintézet), Horvát János (médiaszakértő), Polyák Gábor (PTE ÁJK Informatikai és Kommunikációs Jogi Tanszék). A beszélgetés moderátora: Bogdán Mária (PTE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék)

Frazon Zsófia: Múzeum és kiállítás. Az újrarajzolás terei. A beszélgetés résztvevői: Frazon Zsófia (Néprajzi Múzeum), Berényi Marianna (Magyar Múzeumok Online), Havasréti József (PTE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék). A beszélgetés moderátora: Szijártó Zsolt (PTE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék).