Bemutatkoznak a hallgatói képviselő jelöltek!

Tisztelt Hallgatói Önkormányzat, Kedves Hallgatók!  
 
Fiser Bence vagyok, másodéves angol-történelem szakos osztatlan tanáris hallgató. Egyetemi tanulmányaimat 2017-ben kezdtem, majd 2018. májusától hallgatói képviselői feladatokat látok el a Neveléstudományi Választókörzetben, melybe az osztatlan tanárisok mellett a pedagógia szakos hallgatók is beletartoznak.   
 
Nagyon szeretek a HÖK-ben dolgozni, mert lehetőségem van részt venni a kari közéletben, mindezt úgy tehetem, hogy hallgatótársaimnak is segíthetek, így második alkalommal is hallgatói képviselői pozícióra pályázom. 
 
Az elmúlt egy évben számos tapasztalatot szereztem a hallgatókkal való ügyintézésben, segítségnyújtásban. Főként a tanulmányi ügyekben működtem közre, a tárgyfelvétellel kapcsolatos problémák kezelésében és megoldásában. Emellett igyekeztem hasznos tanácsokkal segíteni az elsőéves hallgatókat az első perctől, a gólyatábortól, kezdve. A Hallgató Önkormányzat küldöttgyűléseinek állandó látogatójaként rendszeresen közvetítem a hozzám tartozó hallgatók észrevételeit, panaszait. A fentieken kívül – pozíciómból adódóan – tagja vagyok a Képzési- és Kreditátvételi Bizottságnak, mely szintén állandó közreműködőként számolhat velem. 
 
A jövőben is az eddigihez hasonló munkát szeretnék végezni, segíteni azoknak, akik hozzám fordulnak, közvetíteni a Hallgatói Önkormányzat és a hallgatók között valamint fellépni a választókerületembe tartozó hallgatók érdekeiben, ahogy eddig is tettem!  A tavalyi évben sajnos nem tudott megvalósulni, azonban továbbra is célként tekintek egy kiemelten tanárszakos hallgatóknak szóló rendezvény megszervezésére.  
 
Támogatásotokban bízva! 
 
Fischer Bence