Bemutatkoznak a hallgatói képviselő jelöltek!

Kedves Szaktársak!

Boncz Barnabás vagyok, az angol-francia osztatlan tanári szak másodéves hallgatója. Szeretnék jelentkezni a meghirdetett szakos képviselői pozícióra, mert szívesen lennék aktív tagja a pécsi BTK-s hallgatói élet még jobbá tételének.

A középiskolai éveim alatt, aktív tagja voltam a Diákönkormányzatnak. Két, sikeres, több száz főt megmozgató műveltségi vetélkedő (Agytorna) főszervezője voltam. A többi, éves hagyományos programok előkészítésében és szervezésében is aktívan részt vettem. Sikeresen tettem hagyománnyá jótékonysági programokat és egyéb diákok életét színesítő alkalmakat. Több, négy-öt fős csapat vezetőjeként sikerült a csapatokat sikerre vezetnem.

 

 

Megbízható, határozott, szervezett vagyok. Szívesen dolgozom csapatban vagy akár egyedül is, bár a csapatmunkát jobban kedvelem. Jó vagyok különböző feladatok átlátásában és kezelésében, az emberek képességeinek felmérésében, programok kitalálásában, koordinálásában és problémás helyzetek megoldásában.

Szeretném a tanáris hallgatótársaimat segíteni az egyetemi és egyetemen kívüli tevékenységeiben. Célom hogy a szak életét aktívabbá és egyszerűbbé tegyem. Sok problémát tapasztaltam, amiket amennyire a képességeim engedik, meg szeretnék oldani.

A legjobbakat,

Boncz Barnabás