Bemutatkoznak a hallgatói képviselő jelöltek!

Tisztelt Hallgatói Önkormányzat!

A 2019. évi Küldöttgyűlési tagok választására kiírt pályázatra ezúton jelentkezem a Társadalom– és Médiatudományi Intézet hallgatói képviselőjének. A jelentkezési lapot, az önéletrajzomat és a hallgatói jogviszony igazolásomat mellékeltem.

Harmadéves szociológia szakos hallgató és a Társadalom – és Médiatudományi Intézet hallgatói képviselője vagyok jelenleg is. Jelentkezésem oka, hogy folytatni kívánom az eddigi képviselői tevékenységemet, hiszen alapvetően érdekel az egyetemi életnek ez a területe, hogy ha kell, hallgatótársaim tudjanak hozzám fordulni segítségért, a közös érdekek képviseléséért, események szervezésében való közreműködésért. A pozíció betöltéséhez lassan egy éves tapasztalattal rendelkezem: nap mint nap fordulnak hozzám hallgatók tanulmányi ügyekkel, pályázati lehetőségekkel kapcsolatos kérdésekkel, szakest szervezésével.

 

 

Nyitott, segítőkész, precíz, dinamikus és kihívásokat kedvelő lánynak tartom magam, aki mindemellett kitartó és határozott fellépéssel rendelkezik. Mint azt az önéletrajzomban is feltűntettem, az előttem álló feladatokat igyekszem a tőlem telhető legnagyobb gonddal és odafigyeléssel elvégezni. Az új ismereteket gyorsan és könnyen elsajátítom, amit kiegészít a jó problémamegoldó képességem, melyet recepciós munkám során és hallgatói képviselőként is alkalmazok és fejlesztek.

Tisztelettel

Kniesz Adrienn