Bemutatkoznak a hallgatói képviselő jelöltek!

Kedves Pécsi Bölcsészek!ű

Ott Olivér vagyok a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Nemzetközi tanulmányok szakos hallgatója. Ezúton szeretnék jelentkezni a  társadalmi kapcsolatok választókerület küldöttgyűlési képviselői posztjára. Gólyaként pontosan tudom,hogy az egyetemi élet nem csak a szórakozásról szól. Az orientálódásban nagy szerepet játszottak szakos képviselőink. Hatásukra jutottam arra a döntésre, hogy beadom a jelentkezésemet a szakos képviselő posztra.

Már a gólyatáborban éreztem, hogy befogadott az a bizonyos PTE család mely jelen pillanatban is nagy hatással van az életemre. Ennek a családnak szeretnék aktívabb tagja lenni, célom, hogy megkönnyítsem az egyetemi életet szaktársaimnak és segítsem a leendő gólyáink orientálódását.

 

 

Közvetlen, segítőkész embernek tartom magam, e tulajdonságaimmal is szeretnék hozzájárulni a zökkenőmentes egyetemi élethez. Örömet okoz,ha segíthetek másoknak, ékes példa erre, hogy októberben részt vettem a '72 óra kompromisszum nélkül' kezdeményezésében ahol hallgatótársaimmal renováltuk a Máltai Szeretetszolgákat Csilla házát Pécsett. Kreativitásom kamatoztatnám a különböző rendezvényeken, szakesteken.

Szeretném, hogy az egyetemi lét minden hallgatónak annyit jelentsen mint amennyit nekem jelent, illetve szeretném, hogy mindenkinek annyit adjon ez a közeg, mint amennyit én kaptam eddig!

Tisztelettel,

Ott Olivér