Bemutatkoznak a hallgatói képviselő jelöltek!

Kedves Pécsibölcsészek!

Az első egyetemi héttől kezdve éreztem, hogy szeretnék hozzáadni valami pluszt a közösséghez, így mikor ezt a lehetőséget megláttam, hogy szakos képviselőnek jelentkezzek úgy gondoltam, hogy élek vele.  

Jelenleg elsőéves hallgató vagyok a PTE Bölcsészkarának Politikatudományok szakán és az egyetemi lét minden percét a végtelenségig élvezem. Sokat gondolkodtam rajta, hogy miben tudnám önmagamat adva fejleszteni a közösségen és örülök, hogy most alkalmam adódhat rá.

Rendkívül szeretek emberekkel foglalkozni és új embereket megismerni. Úgy érzem, hogy a mai világban az emberi kapcsolatok fontossága egy kicsit hanyatlani kezdett, de én igyekszem ez ellen tenni és folytonos kapcsolatban lenni a környezetemben élőkkel. Mindig nagyon segítőkésznek, közvetlennek találtam magam és a visszajelzések is ezt tükrözik. Ha már valakinek a segítségemmel könnyebbé tehetem a napját, már attól boldog vagyok és várom, hogy a felsőoktatás sötét rejtelmeiben elveszett gólyáknak adjak útmutatást a hivatalos és kevésbé hivatalos tennivalók rengetegéről.  

Ebben a lehetőségben az tetszik a legjobban, hogy jövőre felsőbb éves hallgatóként tudok majd segíteni azokon, akik ugyanabban a cipőben járnak amiben, én is jártam. Nehéz az egyetem mindennapjaiba beilleszkedni és hiába buli az élet a PTE-n, néha fel kell venni a vizsgákat és a tantárgyakat is. Mindemellett szeretném, ha a szakos képviselők és a hallgatók között egy végtelenül közvetlen és baráti viszony jönne létre, hiszen ez alapja lehetne a gördülékenyebb problémamegoldásnak.

Szeretnék minél több hallgató rendelkezésére állni és az ügyes-bajos dolgaikban türelmesen segíteni nekik és elmagyarázni mindent, amit tudni kell.

Üdvözlettel,

Keszthelyi Rebeka