Bemutatkoznak a hallgatói képviselő jelöltek!

Tisztelt Hallgatói Önkormányzat, kedves képviselők!

Bába Viktória vagyok, elsőéves hallgató a romanisztika tanszéken, francia alapszakon. Ezen szakra kijelölt képviselői pozícióra szeretnék jelentkezni, hogy társaim, s tanszékem helyzetét, illetve életét a lehető legjobbá formálhassam. Továbbá, karunkról sem megfeledkezve, úgy hiszem képes lennék arra, hogy a legtöbb akadályt leküzdve aktív tagja lehessek a Hallgatói Önkormányzatnak.

 

 

A Pécsi Apáczai Csere János Gimnáziumban végeztem tanulmányaimat, s ami az itt eltöltött középiskolai éveimet és tapasztalataimat illeti, 4 éven keresztül aktív tagja voltam a Diákönkormányzatnak. Több esemény és „mozgalom” került megrendezésre, indult el, amely előtte soha nem történt meg, vagy csak sok évvel azelőtt. Megannyi programokat rendeztünk, amely diáknak és tanárnak egyaránt kedvezőre sikeredett. Mostanra ezek az események már hagyománnyá nőték ki magukat.

Megbízható, szervezett, precíz és ambiciózus vagyok. Szívesen dolgozok csapatban vagy akár egyedül, bár a társasmunkát jobban preferálom. A feladataimat mindig a lehető legnagyobb pontosággal végzem el. Mindig tisztában vagyok a céljaimmal és a metódusokkal, amelyek segítenek azokat elérni.

Ezért tehát, ami elsősorban a hallgatótársaimat és tanáraimat illeti, szeretnék egy olyan közösséget létrehozni, amely az összetartásról és egymás támogatásáról szól. Hiszem, hogy ez a képviseletemben létrejöhet és fenn is maradhat.

Tisztelettel,

Bába Viktória